Tällä kertaa työporukan kanssa käytiin Tallinnassa. Samalla tuli koettua upouusi Megastar laiva. Paljolti samanhenkinen kuin toi Viikarin Grace. Harmaata, valoisa, hillitty skandinaaviseen tyyliin. Tykkäsin kyllä. Meille oli järkätty ruokailu business longueen menomatkalla ja siellähän olikin vallan erinomaiset tarjoilut. - Jonka todella hyödynsimme perusteellisesti!Laiva oli tosi hiljainen ja meno tasaista joten tämmöiselle maakravulle se oli helpotus. Tallinnan päässä majoituttiin Viru keskusta vastapäätä Tallink city hotelliin. Se oli uudistettu kivasti ja oli siisti ja mukava. Naapureiden ölintä eivät häirinneet yölläkään.  Illallinen oli Maikrahv ravintolassa vanhassa kaupungissa. Ruoka oli ihan kelvollista, miljöö hieno. Ei kuitenkaan ehkä sellainen jonne itse menisin (eli vähän sellainen turistimeininkihän siellä oli).

Sitä hauskempi paikka oli DM baari jonka työkaveri oli bongannut. DM = Depeche Mode baari. Ja se todella oli DM fanin taivas: musiikki oli vain DM:ää, videolla pyöri DM:n konsertti tallenteet jne. Hauska mesta! Ja musiikkihan oli huippua - tietysti!

Lauantaina pyörittiin vähän vanhassa kaupungissa ja enempi siinä Viru keskuksessa. Ei ollut oikein mitään erityistä tarvetta shoppailla joten mukaan tarttui vain Eccon alennusmyynnistä lenkkarit. Sen sijaan kävin hotellin kauneshoitolassa ottamassa puolen tunnin kasvohoidon. Se virkisti ja teki hyvää kuivalle iholle.  Ja illalla sitten paluu samalla laivalla takaisin Helsinkiin. Tällä kertaa nautittiin buffetin antimista, ei huonot olleet nekään.

Kai ja Cooper olivat lauantaina kisanneet JAU hallilla pari rataa. Eka rata meni varsin mallikkaasti, valitettavasti yksi muurin palikka tipahti joten tulos vitonen. Hyppyrata meni sitten hyllyksi. 

Sunnuntaina Anabel tuli kylään sillä olimme luvannet opettaa hänelle talviajoa. Valitettavasti tiet oli aika lailla kuivat ja hiekotettu että ihan semmoista "parasta" liukasta keliä ei ollut, mutta kyllä tässä meidän koti tielläkin pääsi vähän liukkaan kelin mäkilähtöjä harjoittelemaan. Lisäksi käytiin ulkoilemassa porukalla joen jäällä, joka sekin oli Anabelille melko eksoottinen kokemus. Sää oli kivan aurinkoinen ja lämmin joten mukavaa oli.

lumitahtia.jpg  Hienoja lumitähtiä jään pinnalla.