15.4. Pieksun pojan Aatoksen tyttärelle Irmellle ja tuontiuroksellemme Tarmolle syntyi 5 tytärtä ja 1 poika! Onnea kaikille asianosaisille! Synnytys sujui hyvin ja Irmeli on huolehtiva emo. Värit ovat 2 x musta, 2 x tumma ruskea ja 2 x vaaleampi ruskea.

irmeli_pennut2.jpg

irmeli_uros.jpg

Poika

Tänään käytiin turisteilemassa Tampereella. Aamulla lähdettiin junalla (edellisestä kaukojuna reissusta on toosi pitkä aika) kohti Tampesteria. Matka sujui leppoisasti jutellessa ja napostellessa. Kaikki olimme yhtä mieltä että jotain olennaista junamatkustamisesta nykyään puuttuu kun matka on niin tasaista eikä sellaista entisten aikojen hytkytystä. -Vääränlaista nostalgiaa? Perillä käytiin ensin syömässä lounassalaatti Pella Cafessa. Paikka oli kyllä tupaten täynnä ja aika meluisa. Tampereella näyttää olevan suosittua brunssit - myös lauantaina - ja paikoissa oli näitä isoja lössejä brunssilla. Pikkuisen tuli kiire teatteriin kun jouduimme odottamaan lounastamme, joten reipasta kävelyä sinne. TTT on varsin vaikuttava rakennus livenä. Ja suurempi kun odotin. Plussaa että naisten vessa oli riittävän iso.

Itse musikaali  Tytöt oli erinomainen. Tyttöjen tarina oli hienosti kerrottu, musiikki oli hyvä ja näyttelijät/laulajat taitavia. Lavastus oli myös onnistunut.  Suosittelen!
Teatterin jälkeen mentiin ravintola Tillikkaan syömään. Tillikkahan on hyvin perinteinen ravintola kauniissa vanhassa rakennuksessa. Palvelu oli oikein mutkatonta ja ystävällistä. Alkuruuaksi otin parsakeittoa ja pääruuaksi lämpimän kanavoileivän. Hyvää oli molemmat!  Tätäkin suosittelemme!

Kotiin lähdettiin Omnibussilla kun liput maksoivat vaivaiset 5,-/nuppi. Bussi pysähtyi Keimolassa jossa automme oli parkissa. Näppärää! Tosin kaksi tuntia bussissa on ihan maksimi. Juna on ehdottamasti parempi vaihtoehto.

Kaiken kaikkiaan mukava päivä Tampesterissa ja ehkäpä teemme tämmöisen reissun toistekin.