Tämä viikko oli meidän aksaryhmässä ns. omatoimi treenit, joten otin peruutuspaikan tuohon naapurin Agility Akatemiaan Sanni Kariniemen oppiin. Aina on välillä kiva käydä uusilla koutseilla. - Ois kannattu jäädä kotiin. En tiedä mikä känkkäränkkä oli Pihkaan iskenyt mutta me oltiin järkyttävän huonoja. Pihka kävi aivan hirveillä kierroksilla eikä kuunnellut yhtään mitään. Joten mun energia meni sen rauhoittamiseen ja kurissa pitämiseen ja sit meni itseltä hermo ja sehän ei ainakaan parantanut tilannetta. Mahtoi Sanni ajatella että ei oo eläissään nähnyt yhtä karseaa agilityä. Että todellakin olisi ollut parempi jäädä kotiin. Niin nopeasti ne hyvät sunnuntain paimennusfiilikset katos. Eipä pääse turhaan ylpistymään tämän koiran kanssa - ei todellakaan.

Viikko meni muuten työpainotteisesti eikä vesisade ja pimeys hirveesti innostanut koirien kanssa lenkkeilyynkään. Keskiviikkona olin koko päivän firman järjestemässä hätäensiapu kurssilla. Pari vuotta sitten kävin ea1:n Impivaaran Halllien järjestämänä ja nyt oli hyvä kerrata asiat uudelleen. Hauskaa ja hyödyllistä oli se!

Perjantaina oli vuorossa firman pikkujoulut jonne menin autolla, joten juhliminen oli varsin hillittyä. Ohjelmana oli mm. stand up koomikko, joka oli oikein hauska. Tietysti oli mukava turista niiden työkavereiden kanssa joita nykyisin harvoin tapaan. Iltamyöhällä kun ajoin kotiin satoi räntää, mutta valitettavasti se ehti sulaa jo lauantaiaamuun mennessä. Tänään satoi hiukan lunta ja oli hyvä keli lähteä koirien kanssa metsään. Minä olin eka kertaa mäkilenkillä sitten heinäkuun ja aika rankalta tuntui vielä mäkien kipuaminen, itse asiassa alaspäin oli vielä vaikeampaa. Mutta oli kivaa ja koirat erityisesti nauttivat. Toivottavasti lumet nyt säilyy (tuskin) ja pakkastakin saataisiin. Merle sheltti maastoutuu aika hyvin kuten kuvasta näkyy....

tn_lauma27112016.JPG tn_pikopolulla.JPG