Aina kannattaa ottaa kunniasta osa itselle jos voi - eikö? Mustantassun Pikkumyy eli Taika tyttönen Pihkan kakkospentueesta menestyi jälleen näyttelyissä. Lahden näyttelyssä Taika sai ERI:n ja SA:n ja oli nuorten narttujen 3. Hienoa! Tässä taisi kuitenkin olla Taikan näyttely ura sillä Tiina haluaa keskittyä Taikan kanssa enempi agility yms juttuihin. Pieksun tytär Marsu palasi pitkältä tauolta vauhdikkaasti takaisin agilityradoilla ja voitti JAU:n kisoissa pikkumaxi luokan! Onnittelut ja toivotaan edelleen monta tervettä vuotta jatkossakin!

Sen sijaan suru-uutisia kuului Ruotsista; Pieksun veli Curry on siirtynyt sinne minne kaikki hienot mudit lopulta siirtyvät: Husaarirykmentin kasarmille. Toivottavasti Pieksulla on vielä vuosia jäljellä, täyttäähän Pieksu vasta 13 vuotta keväällä!

Talvikuvia

Viikonloppuna on ollut hieno ulkoilusää joten olen myös testaillut kameran toimintoja koirien kanssa ulkoilessa. Tässä muutama kuva sekä kotikulmilta että Kaitalammelta. Kokeilin kontrastia musta koira, valkoinen lumi, aina haasteellinen yhdistelmä. Pihkan kanssa kokeilin video ottamista ja liikkeen kuvaamista. Lisäksi Kai otti kuvia Kaitalammen retkeltä.

kaitalammella_12012019.jpg

kaitalampi.jpg

liike.jpg

juoksu4.jpg

seisoo12012019.jpg

profiili_kaitalampi.jpg