Pihkarillit viettävät tänään 3-vuotis synttäreitä! Onnittelut Cooper, Svea, Quattro ja Ässä!

Miten se aika lentääkään, tuntuu että siitä on ihan vähän aikaan kun jännitettiin Pihkan juoksun alkamista, sitten onko se kantavana ja tietysti aivan hermoheikkona synnytystä. Ja onneksi ystävämme Sari & Ari olivat juuri silloin iltaa viettämässä että ajatukset olivat edes hetken muualla.  -Ja siinä illan mittaan alettiin huomata kuinka Pihka alkoi olla vähän tuskainen ja levoton. Sitten se meni yläkertaan jossa pentulaatikko oli ja pyöri siellä edes takas kunnes puolen yön aikaan meni pentuvesi ja niin aamuyöstä syntyi viisi suloista pentua.  -Pihka hoiti pennut mallikkaasti vaikka vähän aina välillä teki mieli käydä aksaa ottamassa takapihalla..  - Kaikki pennut kasvoivat hyvin, mutta valitettavasti yksi pentu menehtyi 6-viikkoisena yllättäen ärhäkkääseen akuuttiin suolistotulehdukseen.  Onneksi muut pennelit selvisivät ja lopulta muuttivat uusiin koteihinsa. - Paitsi Cooper joka jäi kotiin.

tn_pihkarillit06122013.JPG

Cooper jäi meille siis emonsa kaveriksi ja hyviä kavereita ne ovatkin. Pihka opetti Cooperille lelun vetoleikin ja se onkin ainoa koira jonka kanssa se suostuu tätä leikkiä leikkimään. Cooper on isännän agilitykoira ja kisaa mini 3-luokassa. Se on varsinainen kiitomarsu!
coopermietteliäänä.png
Svea muutti naapuriin joten meillä on ollut ilo seurata Svean kasvua läheltä. Sveasta on kasvanut kaunis tasapainoinen narttu. Svea on harjoitellut paimennusta ja agilityä, mutta keskittyy nykyään rallytokoon. Pihkarillien suku sai jatkoa kun Svealle syntyi viime talvena pennut. Yksi uros Charlie jäi kotiin Svean kaveriksi.

svea20062015.JPG

Quattro muutti Nurmijärvelle Sannan agilitykoiraksi, mutta matkan varrella on myös paimennus tullut mukaan harrastuksiin. Quattro on osoittautunut varsin lahjakkaaksi molemmissa.

quattro_06082016.JPG

Ässä poika muutti Klaukkalaan Sarin iloksi, sillä sellainen ilopillleri Ässä on. Ässä harrastaa tokoa, rallytokoa ja paimennusta. Agilityäkin on tullut opiskeltua. Ässä suoritti tänä kesänä paimennuksen esikokeen hyväksytysti.

Ässä3v.jpg