Pihkan kanssa palattiin agilitykisakentille sunnuntaina tauon jälkeen. Tavoitteena oli saada hyvät radat ja varsinkin kontaktit. No ei ne radat nyt niin hyvät olleet mutta siellä oli hyviä pätkiä ja onnistuin sellaisissa uusissa vaikeissa ohjauksissa ja kontatkti otettiin todella huolella. Molemmilla radoilla virheet tulivat jälleen putken jälkeen pitkä vienti seuraavalle esteelle kohdissa, en vaan kerkiä ja Pihka jää pyörimään ja kysymään. Hyvä mieli siis kaiken kaikkiaan ja tästä tämä taas lähtee.

Kai ja Cooper kisasivat lauantaina JAU:n kisoissa pari rataa ja vetäisivät siellä hyppärillä todella nopean 0-radan jolla lohkesi 2. sija. Ja sunnuntaina Agry:n kisoissa myös yksi 0-rata agiradalta, jolla jälleen 2. sija. Joten Cooperilla on nyt nollat kasassa SM-kisoja ajatellen mutta vielä se tuplanolla puuttuu. Että vielä riittää jännitettävää.

Coop_Pihka.jpg

Lauantaina Pihkalla oli huoltopäivä eli käytiin Aijalla hammashuollossa ja hieronnassa, joten lauantaina oli Pihkalla kisojen osalta tauko päivä. Viikonloppun ehdittiin vain vähän puuhastella pihahommissa mutta jotain pientä kuitenkin ja mikä tärkeintä: aloitettiin grillikausi! Kyllä ulkoruokailu on vaan niin parasta!

Sunnuntai iltana ehdittiin vielä elokuviin, käytiin tsekkaamassa uusittu Riviera leffateatteri Kalliossa. Se on myös samalla konseptilla kuin Maxim, eli mukavat nojatuolit, baari ja pientä syötävää. Tykättiin oikein kovasti, eikä yhtään mainoksia! Jee!
Ja se leffa mitä käytiin katsomassa oli siis the Death of Stalin. Aika lailla Monty Python henkinen kerrassaan hauska leffa Stalinin kuolinpäivästä. Ja samalla vaikka onkin reipasta ironiaa niin myös valitettavasti tuo mieleen tämän päivän Venäjä ja USA:n vallankäyttäjät... - Mutta siis suositeltava leffa ja leffateatteri!

krookukset_06052018.jpg