Pikkukakkosista nyt myös Spyro on noussut 3-luokkaan! Hienoa! Spyrosta on myös tullut viikko sitten isä joten nuori koira on varsin ehtiväinen. Kaksi trikki urospentua syntyivät Sanna Aholan Dharmalle. Onnittelut asianosaisille!

Ensi viikonloppuna myös Pihka pääsee pitkästä aikaan agilitaamaan oman seuran kisoihin. Viime perjantaina kävin vähän hallilla muistuttelemassa mitä se aksa on. Oli oikein kiva pitkästä aikaa kirmata Pihkuran kanssa. Saas nähdä miten meidän käy kisoissa, keuliiko mopo vai löytyykö yhteinen tekeminen.

Koulussa on alkanut jälleen sidonta tunnit, jee!! Tämän päivän tekemisistä pieni juttu Kukkablogissa. Kotona on zinniat itäneet uuden kasvilampun alla nopeasti ja eilen siirsin ne isompaan purkkiin. Hirveästi syyhyttäisi kylvää vaikka mitä mutta kun lunta tulee taivaan täydeltä harva se päivä niin pitää yrittää vielä malttaa.  Omenapuita kävin leikkaamassa ja otin maljakkoon omenapuun, pajun ja koivun oksia. Ne kun alkavat pukata hiirenkorvaa niin tulee aivan keväinen olo.