Tämä viikonloppu meni sukuloiden. Vanhemmat tuli viikonlopuksi kylään ja ensin lauantaina käytiin shoppailemassa Jumbossa ja iltapäivällä tuli äidin serkku ja mun pikkuserkku kylään. Valitettavasti juuri silloin oli sen verran sateista, että Kain epiksistä voittama juustokakku tarjoiltiin sisällä. Mutta mukavaa oi pitkästä aikaan nähdä! Tämmöistä tämä on, asutaan kohtuu lähelläkin mutta ei vaan tule kyläiltyä, pitäis kyllä nähdä useammin.

Sunnuntaina käytiin porukalla moikkaamassa isän siskoa Kustaankartanossa. Kun sieltä tultiin niin grillattiin lounas uudella terdellä ja päiväkaffetkin oli hyvä siellä nauttia. Hyvin toimiva tuli terassista ja maisematkin näkyy nyt hyvin pöydän ääressä kun ei ole se karmea vanha umpi kaide edessä.

Perunat nostin kaikki maasta ja niitä laitoin myös vanhempien mukaan. Pienestä perunapenkistä tuli todella iso sato!

perunat.jpg

Ne viime keväänä postimyynnistä ostetut miljoonakellon taimet lähtivät hitaasti kasvamaan kylmän alkukesän takia, mutta ovat nyt todella komiasti kukassa. Minusta tuo väri sopii hyvin hopeavitjan kera.

miljoonakellot.jpg

Ja myös tuliaiseksi saatu tähtisilmä innostui kukkimaan kunnolla kun siirsin sen kukkapenkkiin.

t%C3%A4htisilm%C3%A4t.jpg

Noin muuten viikolla on ollut paljon puuhaa kun Pihkan kanssa aloitettiin toko kurssi! Siitä onkin aikaa kun olen ollut ohjatuissa toko treeneissä! Kivaa!  Ja siinä sivussa tietysti tehdää edelleen agilityä, paimennusta ja nose workiä. Ja tällä tulevalla viikolla keskitytäänkin vain agilityyn sillä ensi viikonloppuna on Helsingin piirimestaruuskisat ja sitä varten tarvii vähän tehdä viimeistely treeniä. Kuten hyppytekniikkaa ja eteen irtoamista. 

Viime kisoista jäi kiva maku kun oma liikkuminen on selvästi parempaa ja ohjauskin oli pääosin kunnossa, nyt vaan nuo pienet Pihkan ponnistusvirheet pitää saada pois.  Ja omaa kuntoa olen aloittanut taas kasvattamaan spinningin avulla.