Sillä nyt myös Kai on sairaslomalla. Oikea käsi on murtunut ja käsi kantositeessä.. Jippii..  Torstaina töihin fillaroidessa Kai joutui tekemään paniikkijarrutuksen kun toinen fillaristi tuli yllättäen puskien välistä eteen. Siitä seurasi ilmalento sarvikon yli ja tietysti oikea käsi edellä. Onneksi oli kypärä. Ois voinu käydä vieläkin pahemmin. Nyt selvisi ruhjeilla ja käden murtumalla. Jos nyt jotain positiivista yrittää tässä aiheesta repiä.  Että sellaista meillä. Onneksi minä pystyn nyt ajamaan ja Kai pystyy kävelemään ja vasen käsi on kunnossa joten päästään hoitamaan kauppa-asiat ja koirat. Tosin ollaan me aika näky kaupassa: minä keppien kanssa ja Kai naama ruvella ja käsi kantositeessä..

Mutta tämä tietysti on vain hidaste - ei sen enempää. Torstaina käytiin illalla katsomassa Helsingin kaupungin teatterin Komisario Palmun erehdys esitys Arena teatterissa. Oli kyllä varsin kelvollinen ja hauska. Leffahan on niin legendaarinen että siihen väkisinkin vertaa mutta ei huono ollut tämäkään.

Muuten aika on mennyt auringossa paistatellen ja kirjoja lukien niin kuin viimeiset kaksi kuukautta. Syksyä on jo ilmassa, lehdet keltaiset ja yöt kylmät, mutta monet kukat jaksavat pukata uutta kukkaa kuten tämä verenpisara. Luulin jo että se kuoli kun alkoi tiputtaa lehtiä mutta niin vaan pukkaa uutta kukkaa!

verenpisara.jpg

Ihan laiskoja ei olla koirien suhteen oltu vaan ollaan saatu aikaiseksi pihalle suunnilleen ympyrän muotoinen aksa rata. Siinä on ollut ihan kätevä treenata Pihkalle ja Cooperille sivuetäisyyden kasvattamista ja irtoamista eteenpäin. Pihka kaipaakin jo tekemistä kun paimennuksetkin on olleet viime aikoina vähissä. No on sitten intoa sitäkin enemmän kun päästään kunnolla treenaamaan!

Tässä videopätkä takapiha treenistä.

Onneksi enää tämä viikko köpöttelyä keppien kera - tuskin maltan odottaa että pääsen näistä eroon!
Kun ei ole mitään voinut oikein tehdä on kynnetkin kasvaneet ennätyspitkiksi, nyt tiedän miksi muinaisessa Kiinassa ylimyksien statussymboli oli pitkät kynnet: vain joutilailla oli mahdollisuus niihin!

kynnet.jpg