Piko kävi tänään hammaslääkärissä. Pikolla on aina ollut huonot hampaat ja pari on jo poistettu, tällä kertaa piti ottaa peräti viisi hammasta! Voi Piko rukka! Se on mössö ruokaa jatkossa. Piko tosin ei ole koskaan ollut mikään innokas luiden ja keppien järsijä (mikä on ehkä yksi syy huonoihin hampaisiin) joten menetys ei ehkä ole kovin suuri. Mutta ennestään toispuoleinen kuono näyttää nyt entistä hassumalta kun nyt piti ottaa pois myös yläkulmuri samanpuoleisen alakulmurin lisäksi.
tn_piko03112016.JPG

Vielä nukutuksesta tokkurainen Piko.

Pihkan kanssa oli eilen agilityharkat. Kovin alkaa olla vaikea olla ottamatta juoksuaskeleita kun kuitenkin tuntuu että vois jo vähän juosta... - no ensi maanantaina ehkä saan luvan ihan pikkuisen jo juostakin? Treenit meni mukavasti, oli aivan huikea hienoja irtoamis suoria ja kauko-ohjausta. Varsinkin kun nyt olen tajunnut vastaisen käden käytön voiman sieltä koiran takaa ohjauksessa. Eli kun pitää saada koira linjaamaan/kaartamaan esteelle joka ei ole ihan suoralla linjalla. Se toimii niiiiin hyvin! Mutta kun vain muistais sitä oikeassa kohdassa käyttää.

Ikä ei tule yksin mutta ei myöskään talvi. Lunta ollaan myös näille kulmille saatu joten koirien kanssa ulkoilu on tuhat kertaa mukavampaa kun on valoisaa ja tassut pysyy puhtaina. Pihka pitää tosin pitää reippaassa liikkeessä kun sillä raukalla ei ole vielä tullut talviturkkia, tietysti tarvittaessa on mantteli päällä. Eilisissä agilityharkoissa oli käynyt kato kun osalla ei tainnut olla talvikumit vielä autossa. No meitä se ei harmittanut kun saatiin lisää treeniaikaa. Mutta kyllä me siis talvesta nautitaan ja toivotaan että lumet pysyy ja saadaan nauttia oikeasta talvesta kerrankin jo marraskuussa. Antaa talven tulla vaan, me ollaan valmiina!