Pieksu11v.JPG

Pieksu viettää tänään 11-vuotis synttäreitä. Tehtiin vähän nose workiä pihalla ja päivänsankari sai lisäksi maksalaatikko.

Tässä pienet video pätkät päivänsankarista, vähän tottista ja namien etsintää.

Muutoin pääsiäinen on mennyt rauhallisesti, jalka ei vielä oikein ole sallinut pidempiä kävelyjä eikä tuo sääkään ole paljoa houkutellut ulkoiluun.  Eilen käytiin katsomassa Kaija Saariahon uusin ooppera "Only the Sound Remains". Siinä oli vaikutteet japanilaisessa no-näytelmissä. Eli oli hyvin minimalistinen. Täytyy sanoa että varsinkin eka osa oli aika monotonista ja suorastaan puuduttavaa. Toinen oli parempi, varsinkin kontratenorilla oli kyllä mahtava ääni.

Sen jälkeen tultiin meille porukalla nauttimaan keväisestä ateriasta, jonka teemana oli vihreä (vihersalaatti täytettyjen munien kera ja parsarisottoa). Olin jopa hommanut vihreät kynttilät! Vihreä ei tunnetusti kuulu mun värirepertuaariin joten tämä oli melkoinen myönnytys väri teemalle.

Pennelit kasvavat vauhdilla, kaikilla on silmät auki ja alkavat ottaa huojuvia askelia. Trikkiuros on porukan pienin, mutta myös liikkuvaisin.  Testattiin riistakameraa pentulaatikossa, ei oikein toiminut mutta tässä pari kuvaa.

rk_seisova.JPGrk_nukkuvat2.JPG