Kukkakaupalle pääsiäispyhät on iso sesonki ja myös jos sää suosii - puutarhakauden avaus. Mie sain tänään postissa Kodinkukat verkkokaupasta tilaamani taimet ja kukkaniitty paketit. Viime vuonna kokeilin eka kertaa Quick turf kukkaniittyä ja se oli kyllä hintansa väärti. Niinpä tänä vuonna tilasin itselleni uuden neliön palan ja kaveri pyysi itselleen tilaamaan samalla. Ja toivottavasti viime vuoden kukat ovat hyvin siementäneet ja kukkivat jälleen tänä kesänä. Näin kukkaniitty ala kasvaisi pikkuhiljaa. Lisäksi tilasin myös uudelleen amppelikurkkuja ja patiotomaatti taimia. Tomaatteja mulla on myös siemenestä kasvamassa kun sain isän perintönä pari vajaata siemenpussia. Koska kukat ovat intohimoni ja ammattini niin tilasin myös pienen setin olkikukkia - kuivakukathan ovat jälleen pop. Töissä on tehty hurja määrä kukkakimppuja joka päivä, pääväri tietysti keltainen. Kiva kun on päässyt tekemään paljon erilaisia kimppuja!

IMG_7038.jpg

Viime viikolla oli muutama päivä vapaata ja silloin ehdittiin myös harrastaa koirien kanssa. Rexin kanssa käytiin paimentamassa, tällä kertaa Rex pääsi yksin treeneihin ja kaksi kierrosta lampailla kävi kyllä aivojumpasta juniorille! Hyvin sillä alkaa olla ajatusta hommasta mutta välillä piti hakea tukea omistajasta kun iski epävarmuus.

Lisäksi käytiin koko porukalla seurakaverin Veeran yksärillä harjoittelemassa agilityä. Teemana oli kaukaa ohjaaminen ja irtoaminen, hyödyllinen kummallekin ohjaajalle ja koirille. Nyt olisi kiva kun pääsisi vähän useammin näitä harjoituksia tekemään.

IMG_7025.jpg

Hopia kävi huollossa ja nyt olisi tarkoitus käydä sillä pääsiäisen aikaan kevään eka pieni retki.
Joten toivotaan että Pääsiäinen on aurinkoinen ja lämmin!