Kesätyöt on tällä erää ohi ja pienen tauon jälkeen takaisin kouluun. Oikeastaan ihan odotan koulun alkamista niin paljon kaikkea kivaa taas tiedossa. Sitä ennen onneksi ehtii puuhata kaikenlaista kotonakin.
Kasvihuoneessa on satokausi menossa, kurkkuja on syöty jo pari viikkoa ja nyt pavut ja ananaskirsikat kypsyy. Tomaatit ja paprikat ovat vielä vihreitä, joten toivotaan vielä lämpimiä aurinkoisia päiviä.

papuja.jpg

ananaskirskikat.jpg

Luonto on nyt myös parhaimmillaan, ei itikoita ja paarmoja, sopivan lämmintä ja marjoja ja kukkia poimittavaksi. Kai tosin hoitaa sen marjojen poimimisen joten itse voin keskittyä kukkien poimimiseen. Kanervat kukkivat nyt runsaasti joten poimin niitä ja mustikan varpuja ja tein ovikranssin. Tästä tuli aika hieno omasta mielestäni.

kanervakranssi.jpg

pihka_cooper.jpg

Ja innostuinpa tuunaamaan vanhan harmaan hupparin uuteen uskoon, olen tyytyväinen tähänkin lopputulokseen.

uusitakki.jpg

Ensi viikolla piti olla kokonaan lomaa mutta nyt olikin lukkariin ilmaantunut yksi koulupäivä eli torstaina lähdetään Lepaalle johonkin alan ammattilaisten puutarhanäyttelyyn. Mielenkiintoista vaikka vähän ikävästi keskelle lomaviikkoa sattuu. Siispä nautitaan näistä vähistä vapaista päivistä sitäkin enemmän.