tn_pihkaselkä29032017.JPG

Pihkan selkä eilen. Pihkan paino on noussut n. 35 % lähtöpainosta, joten olo alkaa olla vähän epämukava. Pihka juo paljon ja tietysti pissalle pitää päästä usein. Että ei tässä kovinkaan sikeitä yöunia ole viime aikoina nukuttu..
Pihkan (ja muidenkin) mielen virkistykseksi ollaan harjoiteltu nose workiä ja tehty älypeliä. Nose work noviisit Pihka ja Cooper ovat molemmat alkaneet päästä jyvälle ja ovat kovasti innoissaan hommasta. Näitä on niin helppo motivoida ihan ruokanappuloilla, ei ole vielä tarvinnut siirtyä ekstra herkkuihin.

Tänään lämmöt oli nousu suunnassa. Viime kerralla lämmöt kävivät 38 asteessa ja sitten alkoivat tippua ja synnytys alkoi 2 pv tuosta nousupiikistä. Ja nyrkkisääntöhän on että kun lämmöt menee alas niin synnytys alkaa 24 tunnin sisällä siitä. 
Joten näillä oletuksilla la-su pitäisi alkaa tapahtumaan.. - peukkuja saa pitää että kaikki sujuu yhtä hyvin kuin viime kerralla!
Viime yönä näin painajaista, että Pihka synnytti viisi merleä noin vain plop, plop ja sitten se häipyi eikä ollut yhtään kiinnostunut pennuistaan. Ja minä olin tietysti ihan paniikissa että mitä minä näille nyt teen :D
Merlet tulivat uniin kun just eilen puhuttiin piilomerleistä mudeissa ja shelteissä... huomaa että ei ole ihan levollista uni tässä vaiheessa. Onneksi olen nyt vapaalla joten voin ottaa vaikka päikkärit :-)