Uskomatonta että tuo tättähäärä on jo 8-vuotias! Periaatteessa siis veteraani ja onhan se jo mummokin. No ikä on vain numero sanoisi Pihkura itse. Ja niin se onkin. Toivottavasti edessä on vielä toiset 8-vuotta. Synttärin kunniaksi Pihka sai keitetyn munan. Se on näes Pihkan herkkua. Eikä siinä kauan mennytkään kun muna oli syöty, varsinkin kun kaksi kaveria oli kovasti pyrkimässä osille.

pihka8v.JPGmunansyönti.JPG

Koulu on myös alkanut, tällä viikolla ei ole sidontaa mutta yhden pienen kukkajutun tein, siitä kukkablogissa enemmän. Tänään saatiin leikkokukka kokeen tulokset, sain peräti 67+/68 pistettä! Oho! Lähes täydet pisteet on kyllä yllätys. No tämän viikon urakkana on opiskella 45 kpl ruukkukasveja..
Eilen oli koulussa pienkoneiden opiskelua joka tarkoitti moottorisahaa. Opeteltiin teroittamaan terä ja tankkaamaan ja tietysti käyttämään moottorisahaa. Hikeä pukkasi aurinkoisessa säässä paksuissa suojavarusteissa jotka olivat vielä numeroa liian suuret. Mutta puu kaatui hyvin ja olin sen verran noheva että jouduin neuvomaan kavereitakin. Tänään oltiin vuorostaan kasvihuone hommissa istuttamassa tomaatin taimia istutussäkkeihin sekä kylvettiin kesäkukkia. Kotona kylvin ensimmäiset omat kesäkukat, Zinniat. Viikonloppuna ostettiin K-raudan alennusmyynnistä kasvilamppu joten nyt on hyvät olosuhteet taimien kasvattamiselle. Kevät etenee jo vauhdilla ja viherpeukaloita alkaa kovasti syyhyttää!