pikkukakkoset.jpg
Pikkis, Spyro, Taika ja Tuuli

 

Niin oli jäähyväisten aika ja aika päästää pikkukakkoset maailmalle. Eilen lähtivät Spyro ja Taika ja tänään Pikkis. Vain Tuuli jäi vielä kotiin heinäkuuhun asti, jolloin se lähtee Ruotsiin isänsä kaveriksi. Kaikilla on lähtenyt uusissa kodeissa elo mukavasti alkuun, hienoa!

Hiukan haikeaa tietysti, mutta samalla olen iloinen kun kaikilla pennuilla on niin hyvät uudet kodit. Toivottavasti (ja varmasti) kuullaan ja nähdään vielä monta kertaa!

Ja hienoja uutisia kuului myös Joensuusta kun Svean ja Eeliksen pentueesta Sammy aloitti kisauransa komeasti kahdella nolla voitolla! Mahtavaa!  Ei taida kauan nokka tuhista ykkösluokassa :-)

Tuuli on hiukan kaivannut leikkiseuraa, mutta onneksi Cooper ja Pihka alkavat jo lämmetä leikkikavereiksi. Vähän on vielä hakusessa leikkiminen yhdessä, mutta eiköhän se siitä ala sujua. Tänään käytiin Tuulin kanssa ihmettelemässä naapurin hevosia - jotka olivat hiukan pelottavia - sekä kyläilemässä Svean ja Charlien luona. Charlie oli aivan innoissaan pennusta, vähän liiankin..

aamulenkki.jpg
Kuvassa aamulenkillä, mukana vielä Pikkis.

Iltapäivällä keskityttiin muutoin puutarhahommiin. Mun alppiruusu ei selvinnyt talvesta joten kaivoin sen pois ja käytiin ostamassa uusia kukkia tilalle. Ostin valkoisen pionin, jota on ennestään kukkapenkissä. Pioni on mun yksi suosikkikukistani.  Lisäksi mukaan tarttui jaloangervoa (punainen) ja kesäpikkusydän (valkoinen). Vielä pitäisi rakentaa kukkapenkin reunaan uusi aita estämään koirien pomppista kukkien keskelle. Kuvassa mun valkea pioni parin vuoden takaa.

pionivalkea.JPG