Taas on vierähtänyt aikaa kun ollaan ehditty tottis treeneihin. Mutta tänään ehdittiin ja vaikka ollaan oltu luvattoman laiskoja treenaamaan kotona niin ihan hyvin meni. Paikallaolo hyvin ja seuraaminen suorastaan erinomaisesti. Ja seuraaminen nimenomaan hyvässä rauhallisessa vireessä ja pitkä pätkä ilman palkkaa. Sitten alohyppyä jossa välillä meinasi tulla haukahdus mutta sitten se alkoi sujua. Asta halusi tehdä meille vähän haasteellisemman treenin ja tehtiin evl:n hyppynoudon loppuosaa - vaikka siis Pihka ei osaa edes perusnoutoa kunnolla... - no haastetta todellakin oli ja Pihka joutui oikein käyttämään aivojaan. Kaukoja tehtiin myös, siinä vielä makuulta istumaan nousemisessa ei kestä pitkää matkaa, tätä täytyy vain vähitellen kasvattaa treeneissä. Katselin että tuossa toukokuussa olisi tokon epikset Hyvinkäällä. Katsotaan jos mahduttaisiin mukaan niin pääsisi mittaamaan joko aletaan olla kisavalmiita.

Nappasin pari kuvaa tottis treeneistä. Paikallamakuu ja hyppy.

pihka_paikallamakuu.jpg

tokohyppy.jpg

Kotimatkalla oli kaunis auringonlasku ja kauriit liikenteessä. Niitä oli vähän joka pellolla ja pari loikki tien yli nenän edestä ja kotipihaan tullessa huomasin että lauma oli syömässä aivan agilitykenttämme takana naapurin hevoslaitumella. Sain napsittua pari kuvaakin vaikka suurempi zoomi olisi ollut tarpeen.

kauriit.jpg

Koirahommiin jaksaakin nyt paremmin keskittyä kun eilinen leikkokasvi tentti on kunnialla ohi ja loppukevät menee enempi käytännön hommissa.