Eilen sain vapaapäivänä viestin töistä että yksi työkaveri on saanut koronan. Onneksi hänellä näyttäisi olevan lievä flunssantyyppinen versio. Mutta sehän tarkoitti sitten sitä että meidän kaikkien työporukasta piti käydä pikimmiten koronatestissä. Niin miekin menin HUS:in drive in testiin Tilkkaan. Vastaus oli tullut aamuyöstä ja tulos onneksi negatiivinen. Oireita on tarkkailtava entistäkin tarkemmin ja tartunta on toki vielä mahdollinen, sehän on joillakin kestänyt viikonkin ennen kuin oireet ilmenee ja tartunta näkyy testissä. - Olihan se vähän odotettavissa että näin käy ennemmin tai myöhemmin kun asiakaspalvelutyössä on. - Ja valitettavasti taidan olla ihan sitä viimeistä porukkaa joka rokotteen sitten joskus saa.

Torstaina oli vapaapäivä ja sain aikaiseksi monta asiaa mm. kävin hakemassa koivunrisuja kaverin pihasta, niistä ajattelin tehdä risukransseja ja joitakin oksia maljakkoon vihertymään. Lisäksi kylvin tomaatit ja samettikukat, samettikukat tuli laitettua ehkä vähän turhan aikaisin mutta olkoon Ja vihanneskrassia naposteltavaksi.  Perjantai oli tarkoitus olla vapaapäivä myös mutta koska tuo kolleega sitten sairastui niin minut hälytettiin töihin. Ensi viikko on tiivis työviikko mutta sitten on ruhtinaallinen kuuden päivän vapaa! Toivon mukaan kevät saisi vähän lisää vauhtia nyt alkaa jo lumi-ja räntäsade riittää.
Pari viikkoa sitten maljakkoon leikkaamani omenan ja kirsikan oksat ovat alkaneet kukkia. Piristystä tähän harmauteen!

IMG_6901.jpg

Tänään käytiin ulkoilemassa Halkolammen suunnalla, yllättävän paljon oli ihmisiä liikenteessä vaikka oli räntäsade keli. No saipa koirat uusia hajuposteja lukea ja tuli harjoiteltua Rexin kanssa ohituksia. Ihmisten ohitukset sujuvat mutta koirien kanssa on vielä työtä.

IMG_6933.jpg