Mahottoman mukava viikonloppu!

Lauantaiaamulla kävin Pihkan kanssa kipaisemassa oman seuran eli JAU:n kisoissa yhden radan, vähän niin kuin virittely mielessä ensi viikolopun SM Agility koitoksia ajatellen. - Onhan meillä ollut pitkä kisatauko, joten tuntui että tarvittiin vähän kisarata tuntumaa. Ja Petteri Kerminen olikin tehnyt kivan agilityradan, sellaisen ihan perus kolmosten radan, sitä oli kiva mennä. Olen todella tyytyväinen miten meidän yhteistyö radalla sujui, vaikka käännökset vähän valui ja vähän Pihka ehti kysyä  kartturin ohjausta, mutta kokonaisuus oli ehjää tekemistä. Valitettavasti Pihkalle sattui rytmitysvirhe muurilla ja se ponnisti liian kaukaa joten yksi muurin palikka putosi. Mutta se ei haittaa ja nyt on hyvä fiilis lähteä lauantain joukkuekisaan.

Viikolla vähän vielä tehdään hyppytekniikka harjoitusta sekä muistutellaan eteen irtoamista. Niillä sit mennään.

Tässä linkki meidän kisarataan.

Lauantai-iltakin meni rattoisasti kun ystävät tulivat kylään, olikin ehtinyt vierähtää aivan liian pitkä aikaa edellisestä kerrasta joten jutun juurta riitti myöhään :-) Kiva kun kävitte!

Sunnuntaina nautittiin aamiaista Hesarin kera terassilla kauemmin kuin oli tarkoitus (mutta olihan se mukavaa!), sillä ohjelmassa oli Helsinki päivä. Kun nyt kerrankin se sattui viikonlopulle niin päätettiin käydä katsastamassa meininkiä. Päädyttiin käymään Lapinlahden sairaalan puistossa järjestetyssä street food tapahtumassa. Siellä oli tarjolla nyt niin kovin pinnalla olevaa nyhtökauraa burgerin muodossa. Joten sitähän piti maistaa. Ja hyvää oli! Tätä voisi kokeilla kotonakin. Sieltä matka jatkui Kansallismuseon pihalle jossa oli vintage kirppis. Erityisen hauskaa oli kuinka moni myyjä ja ostaja oli pukeutunut myös teeman mukaisesti. Hienoja asuja! Kauaa ei ehditty siellä pyöriä sillä oli jo kiire kotiin ja JAU:n agility kisoihin. Nyt oli Kain ja Cooperin vuoro kisata ja minä olin talkoolaisena.
Eka rata oli varsin kelvollista menoa, mutta keppien sisäänmenossa tuli virhe ja tuloksella 5 sijoittuivat kolmanneksi. Seuraavalla radalla sitten vihdoin tuli se voitto nolla ja serti! Jee!! Ja nyt Cooper jatkaa kisauraansa mini 3-luokassa! Pätevä pikku kiitomarsu - eikä se huono ole kartturikaan :-)


tn_coopssertikuva.JPG

Sertipotretti piti tietysti ottaa.