Vihdoinkin kevät etenee ja vihdoinkin korona alkaa helpottamaan. Niinpä Rex on ilmoitettu paimennuksen taipumuskokeeseen. Hui! Vähän tarvii treenata vielä hallinta osuutta. Siis peräkammaripoika ei oikein osaa suhtautua välinpitämättömästi vieraisiin koiriin, joten nyt on tehotreenit aiheesta. Ollaan käyty pari kertaa Sari L:n kanssa treenaamassa Klaukkalan koirapuiston vieressä. Siellä tulee hyvin häiriötreeniä. Lisäksi Rexin kanssa käytiin kirjanpitäjällä jolla on mukava sakemannityttö. Alku jännityksen jälkeen leikki sujui ja kotona oli väsynyt muudeli.


IMG_7150.jpg

Myös agilitykausi pyörähtää kunnolla käyntiin ja seuramme järjestää ekat kisat Vappuna. Kai starttaa shelttien kanssa ja minä talkoilen minkä kukkakaupan töiltä ehdin. Ja agilitylisenssi tuli myös hommattua jos vaikka itsekin starttaisin tänä vuonna agilitykisoissa. Rexin kanssa aloitetaan takapiha treenit ja kesäkuussa alkaa ohjatut treenit.

Eikä siinä vielä kaikki. Pihkan kanssa toivottavasti päästään myös paimennuskokeisiin tänä kesänä ja sunnuntaina käytiin pitkästä aikaan Somerolla treenaamassa. Eka kierros oli vähän säätämistä, niin kuin aina, toka kierros oli jo aika asiallista menoa. Saatiin hyviä ohjeita poispäin ajoon Kimmolta.

Yksi ajanjakso päättyi eilen kun porukalla purettiin lammaslaitumen loppuosa aidasta. Ei tule enää omia kesälampaita meille. Vähän haikeaa mutta toki onhan niissä oma hommansakin ollut. Jää aikaa enemmän puutarhahommiin ja muihin koiraharrasteisiin. Puutarhassa on jo melkoinen pörinä kun kimalaiset ja muut ovat heränneet. Suorastaan ruuhkaista on krookuksissa. -Ja västäräkkipariskunta on taas saapunut pesimään autotallin harjaan.

ahdastakukassa.jpg