Kukkakaupalle joulu on iso  ja hyvin kiireinen sesonki. Joten vaikka näyttökoe on kunnialla suoritettu niin työharjoittelu jatkuu tiiviisti jouluun asti. Tiistaiaamuna koko tiimi käytiin Helsingin Kukkatukun jouluaamussa ottamassa vauhtia sesonkiin. Oli kiva päästä katsomaan mitä kaikkea siellä on tarjolla - ja onhan sitä kukkaa ja tavaraa! Olimme paikalla jo seitsemältä aamulla jotta ehditään ennen kuin täytyy ehtiä kukkakauppaan. Tarjolla oli ensin joulupuuro, kahvi, glögi sekä pipareita ja glögikakkua. Hyvä aamun aloitus! Sitten kierreltiin katsomassa tarjontaa ja jotain tarttui mukaan myymäläänkin.

Tässä muutama kuva

hein%C3%A4t.jpg

oliivispiraali.jpg

pulloasetelma.jpg

siemensipulit.jpg

blingoksa.jpg

Kukkakaupassa on myös joulutunnelmaa kun opiskelijat (en minä) ovat tehneet joulusomistukset ja kaupan täyttää joulukukat ja joulutavarat.  Näyteikkunoita on kolme ja niissä kaikissa on vähän erilainen teema. Yksi bling bling, yksi talvimaisema ja yksi elegantti valkovihreä.

ikkuna.jpg

jouluikkuna.jpg

valkovihrea.jpg

Viikonloppuna minä olin töissä ja Kai kävi kisaamassa Cooperin ja Pihkan kanssa Hyvinkäällä. Tällä kertaa ei tuomisena ollut nollia kummallekaan. Ensi viikonloppuna sitten uusi yritys Janakkalassa. Minä ja Pihka mennään melko pitkän tauon jälkeen viikonloppuna paimentamaan. Harmillisesti sää ei ennusteiden mukaan suosi vaan tämä ihana pieni pakkanen muuttuu taas märäksi ja harmaaksi.  Toivotaan että ennustajat ovat väärässä.

Tänään oli vapaapäivä ja se meni kaikenlaisia asioita toimittaessa. Kävin luovuttamassa verta, ostamassa ensi vuoden taskukalenterin - en ole oppinut käyttämään sähköisiä kalentereita. Lisäksi ostin uudet talvipopot. Perinteiset kuomat entisten loppuun asti kulutettujen tilalle. Iltapäivällä olikin sitten kiva käydä aurinkoisessa säässä ulkoilemassa koirien kanssa kun oli hyvät popot jalassa.

adventtikuva.jpg