Eilen vietettiin Pikon 14-vuotis synttäreitä ulkoillen Savonlinnan maisemissa upeassa säässä. Tämä kuva tosin on otettu viikko sitten omalta pihalta.

IMG_0458.jpg

Tässä ikätoveri Reen kanssa. Vanhat herrat ovat aika herttasia vaikka välillä huono kuulo aiheuttaakin hankaluuksia arki elämässä.

IMG_0457.jpg

Näin komeat oli ulkoilukelit Pääsiäisenä Savonlinnassa.

IMG_0504.jpg

Pääsiäisen viettoon lähdettiin jo torstaina hyvissä ajoin ja saavuttiin veljen talolle iltapäivän ruuhka-aikaan. Siinä tavaroita purkiessa huomattiin yllättäen että Cooper ei ole enää pihassa. Säntäiltiin aikamme edes takas sitä huutaen mutta koiraa ei näy eikä kuulu. Sitten soi puhelin ja siellä joku nuori nainen ilmoitti löytäneensä "Pikon" valtatiellä toikkaroimassa. Hui! Onneksi Cooper antoi helposti kiinni ja onneksi sillä oli Pikon valjaat päällä jossa nimi ja puhelinnumero!!! Kiitos, kiitos, kiitos sinä ihana ihminen kun pysähdyit ja otit koiran kiinni!

Cooperin katoamisen syynä oli se, että veljelläni oli ollut suursnauteri jota Cooper vähän pelkäsi ja niinpä kun tultiin pihaan niin Cooper päätti häipyä. Suursnauteri on ollut jo tovin kuolleena joten pelkoon ei ole enää aihetta, eikä ollut aiemminkaan, sillä Riina oli oikein kiltti koira. Iso ja musta vain.

Pitkänä perjantaina käytiin Joensuussa agilitykisoissa ja nähtiin pitkästä aikaa myös Svean poikaa Sammyä. Kisattiin Cooperin ja Pihkan kanssa pari rataa ja Pihkan kanssa onnistuttiin tekemään nolla! - Hei, tämähän menee kohta tavaksi!! Toinen ratakin rullasi ihan hyvin mutta sitten Pihka loikkasi härskisti Aa:lta joten keskeytin sen siihen. Cooperille ei tällä kertaa tulosta. Sammy teki myös samalta radalta nollan kuin Pihka ja sijoittui neljänneksi. Hyvä Sammy ja Jari!

Pääsiäisen vietosta tultiin jo eilen kotiin. Seuraavaksi siirrymme paimennuksen pariin ja jätetään aksakilpailut vähäksi aikaa tauolle. Aksan osalta keskitytään kontaktien hiomiseen, näyttää olevan sille tarvetta.