Paitsi että kävin vielä lauantaina extraamassa Äitienpäivän takia. Kiirettä piti koko päivän, hienoa että ihmiset muistavat läheisiään - ja itseään - kukkasin. Toki paljon ostettiin myös pihoille kukkia nyt kun oli vihdoin lämmin ja aurinkoinen päivä.Päivän päätteeksi tein itselleni myös kimpun. Tietysti tein nykytyylisen ns. boho kimpun - pionista, hajuherneistä, kirjopikarililjasta ja tähtiputkesta. Vähän kiireellä tehty mutta ei se haittaa tämän tyylisessä.

boho.jpg


Illalla käytiin ihastelemassa Roihuvuoren kirsikkapuiston huikeaa kukintaa ja samalla Rexiä totuttamassa kaupunkielämään. Oli hiukan järkyttävää, että siellä oli niin paljon ihmisiä, oli tietysti oletettavaa että muitakin on mutta sitä kuvitteli ettei kukaan jää sinne piknikiä pitämään ja illemmalla olisi väljempää. Sen verran ahisti, että käynti oli nopea pyörähdys - ajettiin sieltä keskustaan Espalle jossa oli paljon väljempää. Ihmisiä istui toki penkeillä mutta rauhassa mahtui kävelemään. Rexille oli paljon ihmeteltävää ja se olikin aivan väsy kotiin mennessä.

kirsikat.jpg

rex_kirsikat.jpg

Viikolla selvisi sellainen asia että voidaan saada käyttövesi nopeammin kuin tuo urakoitsija tekee jätevesi systeemiä. Meillähän on kannettu juomavesi kaivosta kun putkista tulee epäpuhtauksia jonkun verran, mikä on tietysti rasittavaa. Mutta siis Timppa voikin tehdä meille käyttöveden liitännän ennen kuin varsinainen urakoitsija hoitaa jätevesiliitännän. Se olisi hienoa se! Tarvitsi vaan saada selville missä meidän vesiputki menee, talon piirustukset ovat siltä osin vaillinaiset, joten Kai yrittää tavoittaa edellistä asukasta jotta saataisiin tarkempaa tietoa.

Lauantai illalla levitin kevätlannoitetta ympäri puutarhaa sillä alkuviikoksi on luvattu vesisadetta niin lannoite mukavasti solahtaa kasvien hyödyksi. Samalla ihailin valkovuokkojen kukintaa, ne ovat levinneet tehokkaasti ympäri pihaa. Aikaisempien  vuosien "joutomaa" alueelle nakatut tetet ja narsissit ovat - jotkut-  selvinneet hengissä ja kukkviat nyt. Kiva yllätys! Kevätesikot joita myös olen siirtänyt pois kukkapenkistä kukkivat siellä täällä ja sehän sopii minulle kyllä.

narsissi_skillat.jpg

tetet.jpg

Sunnuntaina metsälenkille otin pitkästä aikaa mukaan kameran ja napsin muutaman kuvan. Muutoin päivä meni kasvaria siivotessa ja maalasin työpöydän pinnan. Siinä päivä melkein menikin. Lisäksi ole lukenut Mari Mörön uusinta kirjaa Kukkasillaan. Se on kerrassaan mainio kirja, suosittelen!

metsapolku.jpg

coo_pihka_rannalla.jpg

rex_polulla.jpg