keltnarsissit.JPGIMG_2853.JPG

Päivät hurahtavat vauhdilla työharjoittelussa! Kivaa on mutta kyllä illalla on väsynyt pää ja jalat. Niinpä oma kasvihuone homma ei ole edennyt kovinkaan paljon, Kai on kyllä ansiokkaasti rakentanut puuttuvia ikkunoita. Onneksi viikonloppuna ei poikkeuksellisesti ole töitä joten ehkäpä kasvihuone proggiskin etenee. Sen verran olen edistänyt puutarhahommia että tänään perunat saatiin maahan. Ja yhteen penkkiin roiskaisin vanhat kehäkukan siemenet jos vaikka vielä itäisivät.

Narsissit ja omenapuut kukkivat upeasti nyt kun vihdoin tuli sekä lämmintä että sadetta. Tulppaaneja saa vielä odotella mutta eiköhän nekin jo viikonloppuna ole kukassa.  Ja norjanangervo on myös aloittanut kukinnan. Siitepölyä on paljon  ja heinänuhaisella sen mukainen olo lääkityksestä huolimatta. Ja keltaistä pölyä joka paikka täynnä, joten sade todellakin tuli tarpeeseen. No pörriäiset tykkää. Pörriäisistä tuli mieleen että saadaan pian kesälampaat, tällä kertaa 10 kappaletta! Jee! Laidun kaipaakin jo syöjää, nurmi ja voikukat kasvaa kohisten.

valkkeltnarsissi.JPGpihka_inkalilja.JPG

Työharjoittelu paikassa on sellainen reilu meininki että saan ottaa kotiin pois heitettäviä jo vähä kärsineitä kukkia sidontaharjoittelua varten. Joten tänään harjoittelin kotona ruusuista ja eustomasta kimpun tekoa, tulos on nähtävissä kukkablogissa.