Eikös se kuulu uuden vuoden aloitukseen? Että tehdään lupauksia ja aloitetaan "uusi elämä". No en mitään lupauksia antanut mutta sen verran ryhtiliikettä että ilmoittauduin HIIT- treeniin. Vähän hirvittää etukäteen miten tätiaksaajan käy, tänään on eka kerta...

Viikolla alkoi vihdoin agility harkatkin pyöriä ja oli kerrassaan kivaa painella normaaliksi itsekseen muuttuneen Pihkan kanssa. Ajattelin etukäteen (niin kuin viime viikolla toko treeneissäkin) että Pihka saattais olla aika liekeissä, mutta onneksi se oli kuitenkin "vaan" normaali liekeissä. Siis hallittavissa. Ville oli tehny vauhdikkaan radan jossa oli pitkiä vientejä ja sitten semmoisia tiukkoja kohtia. Ne pitkät viennit yllättäen sujui ihan jees mutta yksi syherö kohta oli haastava. Siinä piti olla niin tarkka ohjaus että homma ei levähdä että sitä hinkattiin aika monta kertaa. Mutta kaiken kaikkiaan siis hyvät treenit ja hyvä mieli! Ja nyt kun päästy toistaiseksi niistä karmeista sateista ja ulkoilla voi kivassa pikkupakkasessa niin kyllä tästä taas nauttii. Se kyllä tuli todettua että joulutauko näkyy sekä minun että Pihkan kunnossa, molemmat oltiin aika hapoilla treenien jälkeen. Joten ryhtiliikettä on syytä tehdä molempien kunnon osalta.

Lauantaina hoidin omaa terveyttä: ensin hieronta ja sen jälkeen mammo seulontaan. Se seulontamasiina on kyllä varsinainen tissigiljotiini. Auts!  Sen jälkeen mentiin koko lauma käymään Virpin luona laskiaispullien kera päiväkaffelle. Virpi on tehnyt meille upean helmiverhon ja käytiin se hakemassa. Se on niin hieno!
verhojapihka.jpg