Hip-hip-hurraa!! Kolmen viikon loma! Siitä on todella pitkä aika kun olen lomaillut toukokuussa tai pitänyt yhtä putkeen yli kahden viikon lomaa.  No nyt loma tuli todella tarpeeseen kun pikkukakkoset ovat jo kovin touhukkaita ja eivät enää viihdy pelkästään omassa pentuhuoneessaan. Nyt on hyvin aikaa tutustutaa pentusia maailman ihmeisiin ja toivottavasti pääsen vähän puuhastelemaan puutarhassa. - Eli lämmintä säätä toivotaan monesta syystä!

Mennyt viikko oli aika hektinen joten päivityksiä ei vaan ehtinyt tehdä. Kuviakin on otettu aika vähän. Tässä muutama otos.

tn_emonvieressä.JPGtn_mustijamyy.JPG

tn_söbistyttö.JPG

Pentujen hampaat ovat puhjenneet ja kutiavat kovasti, niitä kokeillaan kaikkeen. Pennut ovat saaneet ekan matokuurin ja syövät pentumössöä emon maidon lisäksi. Viikolla kävi myös ikävä haaveri kun Pihkalla oli vatsa mennyt sekaisin ja se oksensi yöllä ruuan pentulaatikkoon. Pennut tietysti syöksyivät osille mistä Pihka ei tykännyt ja siinä sitten pikku trikkipoika sai pienen haavan silmän alapuolelle. Joten eilen käytettiin "Musti" eläinlääkärillä ja saatiin haavaan tippoja. Silmä onneksi on kunnossa. Pihka haluaisi koko ajan nuolla ja hoitaa haavaa jota se ei tietysti saa tehdä. Niinpä Pihka on nyt pentujen kanssa vain valvotusti että se ei nuolisi pentua koko ajan. Ei ihan helppoa..
Eläinlääkärireissun takia Musti joutui tutustumaan automatkailuun aiemmin kun oli tarkoitus mutta se sujui ihan hyvin.

Pikkukakkoset ovat myös saaneet viralliset nimensä: pojat ovat Mustantassun Pikkunalle ja M. Pikkuprinssi ja tytöt M. Pikkumyy ja M. Pikkutuuli. Tulevina viikkoina meillä on huisketta kun pentuja käy katsomassa tulevat uudet perheet sekä ystävät koirineen jotta pennut tutustuvat monenlaisiin ihmisiin. Pannu saa olla kuumana koko ajan luulen!