Jihuu! Soittakaa torvea, pistäkää pöytä koreaksi! Viimeinen rypistys eli sidontatyökokonaisuuksien näyttö suoritettu ja olen valmistunut puutarhuriksi kukka- ja puutarha-alan osaamisalalta. Niin onnellinen!

Olen tykänny todella paljon alan opinnoista ja sen käytännönläheisyydestä. Opettajat ovat olleet hyviä ja mukavia ja Saaren kartano on upea kouluympäristö. Työharjoittelupaikan Kukkakamari Elsin Sirpa ja Elina ovat olleet ihan mahtavia koko ajan, jaksaneet neuvoa, opastaa ja tsempata. Antaneet tehdä monipuolisesti (mikä ei suinkaan ole itsestään selvää) ja hulvaton huumori piristää kiireisenä päivänä. Iso kiitos heille!

Lopputyön teema oli valmistujaiset, värimaailma ei ole ihan minun omaa suosikkiani mutta koska viikonloppuna on äitienpäivä niin kaupassa toivoivat vaaleanpunaista-punaista teemaa. Ja tokihan pitää osata tehdä asiakkaan toiveiden eikä omien mieltymysten mukaan. Tein onnittelukimpun, noutopöydän asetelman ja juhlan sankarille seppeleen. Pään sain lainaksi tutulta kampaajalta, kiitos Erja!

Hirveesti jännitti ja se kyllä näkyi jäljessä että ei ole ihan parastani, hommassa nimittäin oli myös tiukka aikataulu eikä siinä ollut varaa jäädä hieromaan. Sain kuitenkin arvosanan 4 eli hyvä ja olen siihen tyytyväinen.

valmis_kimppu.jpg

Onnittelukimppu

asetelma.jpg

Asetelma

seppele_paa.jpg

Seppele