tn_porttiruukku.JPG

Perjantai alkoi heti aamusta reippaasti kun lampaanlihat saapuivat ja ne piti pikaisesti saada pakkaseen ja osin jakoon. Duunasin torstaina ostamani syyskukat ruukkuihin. Sitten asiointia kylällä ja Pihkan toinen osteopaatti sessio.Rintarangan ja etujalan jumit saatiin nyt hyvin auki. Ja illalla vielä lisää lampaanlihan toimitusjärjestelyjä. Puuh!

Lauantaina seuramme JAU järjesti agilitykilpailun, minä olin siellä mini kolmosissa talkoilemassa  ja Kai starttasi Cooperin kanssa kahdella radalla. Aamulla aikaisin siis liikenteeseen. -Pikkaisen kisatauko näkyi Kain ja Coooperin tekemisessä ja eka radalta tulossa hyl ohjausvirheen takia. Enemmän harmillista on rimaongelma, joka jostain on nyt putkahtanut. Näkyy tässä hyppyradalla hyvin, rimat kolisee koko ajan ja 15 p tuloksena. Vauhti olisi kohdillaan sillä Cooper paineli radan toiseksi nopeimpaan aikaan (Aniinan Elmo oli Cooperin lisäksi ainoa joka alitti 30 s).
Cooper pitää nyt viedä enste osteopaatille tsekattavaksi ettei ole semmoista ongelmaa ja toiseksi kotona hyppytekniikka harjoituksia tehostetuksi. Näyttäisi että ongelma johtuu ainakin osin siitä että kun Cooper lähtee juoksemaan Kaita kiinni niin se lähtee ponnistamaan liian kaukaa hypylle. Samalla hoituu myös Pihkan hyppytekniikka läksyt. Kätevää kun on takapiha jossa treenata eikä tartte pikku treenien takia lähteä ajamaan hallille. No, kohta se ilo on loppu kun talvi tulee...

Lauantai-iltaa oltiin viettämässä kavereiden luona, olipa mukava nähdä pitkästä aikaan!
Sunnuntain ohjelmassa on  -ei ohjelmaa -  :D

Pitää ottaa tänään rennosti sillä huomenna on aika lähteä kolmen kuukauden jälkeen sorvin ääreen eli töihin!
Laumasta otin myös tuoreen kuvan.

tn_lauma07102016.JPG