Meri kävi jeesaamassa multakuorman siirtämisessä, saatiin kahteen pekkaan noin 2/3 roudattua. Eipä tartte kuntosalille mennä tämmöisen urakan jälkeen! Loppuviikko meni tiukasti Äitienpäivä työputkessa. Sunnuntaina kun kotiuduin töistä niin olin reipas ja kävin tasoittamassa mullat, heitin kalkkia perään ja nurmen siemenet. Ja tietysti harasin. Sopivasti illalla ja aamulla satoi joten kyvöt saivat hyvän startin. Ja hyvä oli, että sade loppui niin pääsin tänään jatkamaan hommaa hiukan lisää. Kalkit ja siemenet loppu kesken, joten loppurojekti saa vielä odottaa.

Sade teki luonnolle ihmeitä ja nyt ruskea ja harmaa maisema on ihanan vihreä! Vuokot jotka ovat sinnitelleet ja kyykkineet kylmässä, ponkaisivat esiin ja värittävät valkoisena ja sinisenä vihreän. Paitsi aina joskus vuokkojen joukossa on joku individualisti ja onkin violetti tai aniliinnpunaine, kuten tämä. -Ihanaa! 

IMG_E7249.jpg

Katsastin mitä kuuluu istutuksille ja merkkasin itselleni muistiin että viime syksynä ostettu Ice Follies narsissi kukkii kauniisti joten sitä varmaan ostan tänä syksynä lisää. - Ja perunat laitoin eilen myös maahan tai siis laatikkoon kasvamaan. Kasvihuoneeseen laitoin uuden satsin turvemultaa ja toivottavasti loppuviikosta sinne voi jo jotain istuttaa. Tetepelto kukoistaa myös hienosti ja puiden taimet näyttävät selvinneen talvesta hengissä. Ainakin jonkinmoiset silmut näyttää kaikissa olevan.

Ice%20Follies.jpg

IMG_7251.jpg

 

IMG_7259.jpg