Siltä tuntuu kun mittari alkaa näyttää -25 C. Ei varmaan ole yllätys että Fokus ei tykkää pakkasesta. Eli vaikka muutaman päivän ehdin jo iloita että auto on kunnossa, niin taas jäätiin tien puoleen. Tälläkin kertaa stoppi tuli kun olin tulossa agi treeneistä kehä kolmosta. Tällä kertaa ei alkanut mitkään hälyvalot huutelemaan vaan se vain sammui. Onneksi joku herra X pysäytti siihen ja rupesi katsomaan mikä on ongelma. Ja pääsinkin siitä lähtemään, kurvasin tankkaamaan autoa koska dieseliä oli aika vähän ja se saattoi olla osasyy ongelmaan. Tankille ajaessa auto sammui muutamaan kertaan mutta pääsin tankille asti. Siitä sit taas näytti hyvältä mutta eikö vaan taas alkanut tökkimään. Sain auton vaivoin ajettua noin parin kilsan päähän seuraavalle huoltsikalle ABC:lle. Sieltä soitin Kain hakemaan mut ja Pihkan. Tosin hakemisessa oli se ongelma, että myös Kain auto oli hyytynyt aiemmin päivällä juna-asemalle. Joten Kai lainasi naapurin autoa ja tuli hakemaan sillä meidät. Sillä aikaa pyysin huoltoaseman henkilökuntaa joustamaan koirakiellosta että saan ottaa Pihkan sisälle ettei se jäädy pakkasessa. Olivat reiluja, kiitos siitä!

Kai haki meidät ja ajettiin Mondeon luo juna-asemalle. Naapurin autolla vedettiin se käyntiin ja saatiin edes yksi auto kotiin. Loppiaisena eka homma oli sit lähteä hakemaan Fokusta, onneksi siinä on taukolämmitin joten sillä saatiin kone sen verran lämpimäksi että Kai sai sen ajettua kotiin. Täytyy siis taas varata aika korjaamolle, argh!

Sinänsä Loppiais sää on ollut kaunis, ihanan aurinkoinen, mutta kun pakkasta on -22 -25 C niin eipä ulkona kovin pitkiä lenkkejä tehdä. Pikon kanssa olen tehnyt erillislenkit kun ei vanha enää oikein tarkene olla kuin ihan vähän aikaa ulkona. Kai on sit vienyt toiset pitemmälle lenkille. Nyt arvostaa varaavaa takkaa todella!

pihkaloimi.jpg

Iltapäivällä ohjelmassa oli agilitykisat Ojangon - onneksi lämpimässä - hallissa. Pihkan kanssa tehtiin kaksi rataa joka eka oli aika sähläystä mun puolelta ja ihan huolimattomuutta siitä hylky. Toka rata oli hyppis ja siinä homma oli paremmin paketissa, valitettavasti ihan radan lopulla yksi rima tippui ja niin jäi tälläkin kertaa nolla haaveeksi. Meidän vauhti olisi riittänyt 6. sijalle, mutta se nyt on jossittelua se.

Tässä linkki meidän hyppyradalle

Pari päivää lomaa tiedossa ja lauantaina Kailla ja Cooperilla kisat ja sunnuntaina jälleen Pihkalla. Peukkuja saa pitää molemmille!