Viikonloppu alkoi lauantaina Marketanpuiston perinteisen Puutarhapäivän merkeissä. Hiukan epävakaa sää ei onneksi pahemmin haitannut ja paljon oli jälleen ihmisiä liikenteessä. Mukaan tarttui kukkasipuleita ja pari koristekaalia sekä istutusrauta. - Sitä olen jo monena vuonna katsellut sillä silmällä ja nyt sit annoin periksi... kohta pääseekin testamaan oliko hyvä ostos. Kotona kaalien istutus ruukuihin ja vanhojen ränsistyneiden kesäkukkien siivoaminen pois, kuusiaidan siistimistä. Lintujen nokkimat ja muumio omenat kerättiin kottikärryyn ja käytiin kippaamassa metsään, ehkä kauriit pysyy poissa pihapuista. Tintit sen sijaan eivät pysy, omenoita kerätessäkin parveilevat omenoiden kimpussa!

Alla Marketanpuiston kukkaloistoa.

marketanpuiston_ruukku.jpg

marketanpuisto_k%C3%B6ynn%C3%B6s.jpg

Illalla käytiin katsomassa Kansallisteatterin Pienellä Näyttämöllä "Tainaron" esitys joka perustuu Leena Krohnin kirjaan. Esityksessä oli vain kaksi näyttelijää Kati Outinen ja Aino Venna. Aino Venna oli myös tehnyt esityksen musiikin ja lauloi. Lavastus ja musiikki oli onnistuneet, tarina monimerkityksinen ja hiukan outo. Ei mikään helppo teos, mutta tykkäsin.

Sunnuntaina tuli lorvailtua aamulla pitkään Hesaria lukien ja sitten tulikin kiire lähteä Konalaan agilityn piirimestiksiin. Mika Kangas oli tehnyt helpohkot jouhevat radat mutta niinpä vain onnistuin hyllyttämään molemmat Pihkan kanssa. Tämmöistä turisti agilityä tämä meidän agility on nykyään. Jaa-a. Pitäiskö reenata tai lopettaa kilpaileminen kokonaan? No ainakin syksyn keskitymme paimennukseen ja tokoiluun.
Kai ja Cooper sen sijaan ovat todellakin saaneet vauhdin päälle: eka hyppäriltä hyvä aika mutta valitettavasti toka vika rima tippui ja tulos 5. Agiradalta napsahti kaikki kohdalleen ja tuloksena voitto nolla. Yhteistuloksella irtosti piirimestaruuskisoissa viides sija. Ratojen ajat olivat sen verran kovat että niillä olisi piirimestaruus irronnut... mutta tämmöistä jossitteluahan tämä on vain...

Viikko sitten saadut gladiolukset alkoivat vähän repsahtaa joten tein niistä tämmöisen asetelman.

kukka_asetelma.jpg