Elokuussa jo kirjoittelinkin että Pihkalle on suunnitelmissa vielä yksi pentue. Nyt Pihka pikkuhiljaa alkaa näyttää siltä että juoksut voisivat alkaa alkuvuoden aikana (tarkempaa ei uskalla sanoa kun Pihka on juoksujen suhteen ollut aina hiukan haasteellinen).

Sulhaseksi on valikoitunut ruotsalainen Samline's En-Sam "Sam".

Samin omistaa Lisa & Patrik joilla on myös Pihkan sisko Aya sekä Samin ensimmäisestä pentueesta Yenna.
Samilla on melkoinen meriittilista agilityssä: Ruotsin mestaruuskisoissa kultaa 2012 & 2014, hopeaa 2016. Pohjoimaiden mestaruuskisoissa hopeaa 2012, kultaa 2015. MM kisoissa 8. sija 2012, 10. sija 2014. Sam on Suomen ja Ruotsin agility ja hyppyvalio sekä Norjan hyppyvalio.

Hyvien tulosten takana on tietysti aina myös hyvä ohjaaja (minkä voin omasta kokemusta todellakin allekirjoittaa! Sorry Pihka..). Mutta siihen tarvitaan koiralla myös hyvää moottoria, intoa ja halua tehdä omistajansa kanssa ja kun kisataan kansainvälisesti niin myös ympäristö- ja äänivarmuutta. Sam kulkee Patrikin mukana töissä metallialan yriityksessä jossa on todella kovia ääniä. Siinä jos missään koiran äänivarmuus testataan!  Lisa kertoi että Sam on nopea oppimaan ja sitä on ollut helppo kouluttaa. Sam on nyt n. 8-vuotias ja on ollut aina perusterve. Kahdesta pentueesta on yhteensä viisi pentua (3+2).  Kaikki pennut kisaavat agilityssä ja ovat pärjänneet hyvin. Mm. eka pentueen kolmikko ovat tänä vuonna osallistuneet Ruotsin mestaruuskisoihin ja voittivat joukkuekultaa mineissä. Yenna & Patrik sijoittuivat tänä vuonna EO:ssa viidenneksi ja oli Pohjoismaiden mestaruuskisoissa kultaa voittaneessa Ruotsin minijoukkeessa. Yenna ja Patrik olivat  Ruotsin MM-joukkueessa ja joukkue sijoittui MM-kisoissa hyppyradalla toiseksi. Toisen pentueen emä on Pihkan sisko Aya. Nämä pennut ovat vielä sen verran nuoria ettei vielä kisameriitejä ole isoista kisoista.

sampatrick14082016.jpg

Täältä löytyy muutaman vuoden takaa Patrikin ja Samin menoa.