Pennut kasvavat melkein silmissä ja samalla vauhti myös. Niin sanottu lomaviikko ei ole ollut kovinkaan loman tuntuinen pentujen ja sään takia. On ihan syvältä  kun saa pennut ulos niin kohta tulee lunta ja äkkiä vietävä pennut sisälle. Eikä noita pihahommia ole paljoakaan päässyt tekemään, vähän haravointia lähinnä - niiden lumi/vesi/raekuurojen välissä siis. Anabel kävi kylässä ja sain tarpeelliset apukädet kun käytiin pentujen kanssa ajelulla Klaukkalassa Kuonomäen lemmikkiliikkeessä. Autoilu sujui oikein hyvin, hihnassa kävely ei oikein vielä. Eilen otin erilliset hihnassa kävely harjoitukset pihassa jokaiselle erikseen, samalla harjoittelivat muutaman rappusen menemistä ylös ja alas.  Sisällä meno on jo aika rajua ja vauhdikasta (joten ulkona olisi kiva siksikin enempi). Painia ja hippasta ja lelujen riepottelua ja hytkytin on suosittu kukkulan valloitus leikkiin.

beigeportti.JPGpinkportti.JPG

Yksi aamupäivä meni metsästäessä pentutarkki aikaa; shelteille tehdään silmätarkastus pentutarkastuksen yhteydessä joten pitää saada aika silmätarkastus oikeudet omaavalle eläinlääkärille. Normaalisti ei mikään ongelma sillä onhan täällä pk-seudulla näitä silmälääkäri-eläinlääkäreitä aika monta. Vaan nyt tuo meidän haluama tarkastusaika sattuu viikolle jolloin kaikki kynnelle kykenevät lekurit on jossain konferenssireissussa Lissabonissa. Erinnäisten soittojen ja vaiheiden jälkeen sain kuin sainkin ajan ensi maanantaille. Samalla kysyin että mitä homma kustantaa näinä päivinä ja onneksi istuin tukevasti kun kuulin hinnan! Oli hinta noussut noin 200 euroa sitten edellisen kerran (eli n. 3 v sitten). Kyllä noilla hinnoilla voi sanoa että eläinlääkäri bisnes on kannattavaa bisnestä! Ja sit kauhistellaan pentujen myyntihintoja.. ei tarvii ihmetellä kun satasia on pistänyt maailmalle jo aika monta ennen kuin yksikään pentu on vaihtanut kotia. Että jos joku luulee tämän olevan joku kultakaivos, so not!

Muuten olen ehtinyt pestä keittön ikkunan -jeee! Ja siirrellyt tiedostoja vanhasta tietsikasta tähän uuteen. Hidasta hommaa kun pitää samalla seuloa vanhasta tarpeettomat pois ja järjestää tiedostokansiot järkeviksi. On noita valokuvia kertynyt vuosien saatossa melkoinen määrä. Hauska samalla palata joihinkin muistoihin ja reissuihin, siinä se aika meneekin kun unohtuu niitä katselemaan.

Lammassuunnitelmatkin on edennyt ja toivottavasti tämän kesän tädit saadaan tuossa toukokuun lopulla laitumelle, tällä kertaa tulossa olisi kymmenen tädin lauma. - Ja mun jalkakin on ihan jo kunnossa paimennusharkkoja ajatellen. Kävin eilen osteopaatilla, joka totesi lantion olevan vähän kiero ja lihaskunnon vielä heikompi kuin oikean jalan mutta muuten ei mitään ihmeempää. Lisää spinningiä ja kotijumppaa niin kohta on vasen jalka yhtä hyvä ellei parempi kuin ennen onnettomuutta.

Ja tähän vielä videolinkki pentujen painileikkeihin.