serti_291017.JPG

Viime viikonloppuna Kai vaihtoi molempiin autoihin talvirenkaat joten oltiin kerrankin ajoissa. Se vaan ei ihan riittänyt kun lunta tuli niin paljon kerralla että pulassa olin torstaina aamulla meidän mäessä. Aura-auto ei ollut siis käynyt ja auton tehot ei vaan riittänyt loppuun asti pitkässä mäessä. Oli kyllä hemmetin hankala peruutella alas. Naapuri oli jo siinä takana vielä tulossa mäkeä ylös. Naapuri otti kovan vauhdin ja pääsi juuri ja juuri mäen päälle, joten eikun sama homma perässä. Ja riitti sitten toisella yritämällä Megatsunkin puhti. Olisi ollut hyvä jos olisin tajunut ottaa luistoneston pois päältä, olisi auttanut tuossa kohdin. Matkalla töihin oli aika monta autoa ja jopa meidän tien bussi tipahtunut ojaan. Great! Kotimatkalla oli vielä pari autoa lisää ojassa. Että sellainen keli. Traktori kävi vasta sen jälkeen auraamassa. Ja tietenkään ei oltu ehditty laittaa agiesteitä talviteloille jne. Mutta eiköhän nämä lumet vielä sula, joten mattimyöhäinenkin ehtii vielä hoitaa pihahommat. Toki hieno luminen maisema on valoisa ja onpahan kerrankin joulutervehdys kuvat tehty valmiiksi hyvissä ajoin! Lauantaina ehdittiin vähän hoitaa pihahommiakin ja lisäksi käytiin jeesaamassa kaveria muutossa.

Sunnuntaina oli ohjelmassa Ylöjärvellä agi kisat. Sinne siis reippaina, onneksi oli kellon siirtoaamu niin itse asiassa sai nukkua riittävästi. Räntää satoi koko päivän, joten aika ankeaa oli kelien puolesta. Mutta Ylökk:in halli oli ihan ok, sellainen teollisuushalli, pieni lämmin buffatila ja sisä wc on aina jees sekä hyvä mattopohja radalla. Kisat oli tosi pienet, medejä vain 10 ja 11 luokissa, mineissä suunnilleen saman verran, makseja n. 20. Joten nopea kisapäivä. Ja oltiin kyllä muutenkin nopeita sillä Pihka VOITTI eka radan! Ja sehän tiesi AGI SERTIÄ!!! Vautsi! Kaiken huippu on se, että Pihka karkasi startissa ja minä ehdin miettiä että keskeytänkö vai en ja siis ihan kävelin ensimmäiset esteet! Jatkoin siis ja me tehtiin AINOA nollarata. En voi uskoa vieläkään että sellaisella kökkö radalla saa sertin!!!! Kyllä nauratti!
Tässä meidän serti rata .
Toka rata oli todella perus perus 3-luokan rata ilman mitään jippoja ja yllätys yllätys! Tehtiin silläkin nolla rata! Siis tupla nolla! Ja tultiin tällä radalla toiseksi, tuomarikin ihmetteli että nollia tuli kovin vähän helpohkolta radalta. Kaita harmitti että hävisin vaivaiset 13 sadasosaa voittajalle. Sillä voitolla olisi Pihkasta tullut FI AVA..- no minua ei suoraan sanoen harmita. Oli vaan niin siistiä kun yhteistyö sujui ja saatiin kaksi nolla rataa. Tästä saa niin paljon uskoa tulevaan, välillä on se usko meidän agilityyn ollut hyvinkin koetuksella. Tässä toinen rata.

Kai ja Cooper kisasivat myös; eka rata kaatui useampaankin virheeseen kun Coo kävi aivan liian kuumana, toka rata oli oikein hyvää menoa mutta sitten Kai hukkasi hetkeksi koiran ja Cooperi hyppäsi yhden esteen väärin päin.

lauma271017.jpg

Päivän lopuksi vielä lisää hyviä tuloksia: Sari L & Ässä tekivät kolmannen ykköstuloksen tokon alokasluokassa ja Ässän eli Mustantassun Pikkuhukka on nyt sitten paitsi PAIM1 niin myös TK1. Hienoa!