Ei näytä nyt hyvälle. Tai pitäiskö sanoa ei kuulosta hyvälle. Kai on köhinyt pari viikkoa, valitellut päänsärkyä ja kuumettakin ollut vähän. Ja niin siinä sit kävi. Eilen alkoi minulla tuntua kurku kipeältä ja yskääkin on. Ei vielä pahemmin mutta pelkään että just kun pitäisi olla parhaassa tikissä ensi sunnuntaina SM kisoissa niin meikäläinen on tietysti kipeä. Ei voi olla nii paska tuuri! Kieltäydyn sairastamasta! Niih.

Toistaiseksi vielä siis jaksaa heilua. Eilen pestiin pikkuterassi oikein perusteellisesti terassipesuaineella ja tänään olen sutinut siihen suojaöljyn, sellaisen keloharmaan sävyisen. Ei mikään kevyt homma, mutta hieno siitä tuli.
Kuvat pesun jälkeen ja käsittelyn jälkeen.
terassiennen.jpg

valmisterassi.jpg

Jukka ja Heli tulivat lauantaina yökylään, heillä on sunnuntaina ohjelmassa Kaisaniemen puistossa konsertti. Grillattiin isommalla terassilla ja vaikka toukokuun helteitä ei enää ole niin ihan mukava grillailu keli kuitenkin.

Sunnuntaina mentiin Järvenpäähän agilitykisoihin, kisapaikka oli hiekkakenttä joka pölisi ihan hirveästi. Kai oli ilmoittautunut Cooperin kanssa kisoihin mutta ei sitten startannut kun tunsi olonsa sen verran kipeäksi. Pihkan kanssa vedettiin kaksi rataa, hyppäri ja agility. Helppoja ratoja molemmat ja jäi kyllä vähän kaivelemaan että ei osattu niistä nollaa tehdä. Molemmat radat rullasivat tosi hyvin mutta sitten taas tuli jotain. Hyppärillä Pihka kääntyi putkesta takaisin ja vielä sen jälkeen "unohti" miten kepeille mennään. Agilityrata sujui myös hyvin loppusuoralle asti ja siinä Pihka puolestaan ei osannut putki-puomi erottelua. - Ja sitä oltiin just harjoiteltu viikolla takapihalla... - kyllä ketutti! No nyt tiedän mitä tehdään iltaisin tällä viikolla...

Näin hyvin on viime vuonna istuttamani hevoskastanja ja metsälehmus selvinneet talvesta ja kuivasta keväästä. Olen kyllä käynyt niitä kastelemassa silloin tällöin.

hevoskastanja.JPG  metsälehmus.JPG

Meidän Herkkupuro sen sijaan on kuivunut lähes kokonaan. Pieksu vielä yrittää siinä käydä makaamassa ja saa vaivoin mahansa kasteltua. Saisi jo sataa. - Eipä viime vuonna olisi uskonut että toivon sadetta.

herukkapuro.jpg