Pihkalla oli tällä viikolla eka kertaa elämässä hammashuolto kun yksi hammas oli jonkun haaverin takia kuollut ja se piti poistaa. Onneksi Pihka on muutoin hyvässä kunnossa js muutoinkin helppo potilas joten homma sujui helposti. Ja hyvä tsägä että Pihkalla on vielä tämä vuosi vakuutusta voimassa joten vakuutus korvasi suuriman osan. Koirien hammashoito on nimittäin kallista lystiä. Hankalin rasti on pitää Pihka pari viikkoa mössö ruualla ja se ei saa pureskella mitään kuten leluja, keppejä tai puruluita. Siis kun Rex taas tarvitsee koko ajan joita purtavaa niin pidä siinä nämä erillään.

Itselle sattui taas töissä haaveri ja kahdessa sormenpäässä on haava. Ei mitään vakavia mutta on ne inhottavan arkoja ja pitää koko ajan varoa. Hirveesti ei tee mueli lutrata veden kanssa tai tehdä ruokaa. Onneksi ei haittaa koirien kanssa harrastamista. Käytiin perjantaina koko porukalla treenaamassa JAU hallilla. Rexin kanssa keskityttiin perusasioiden vahvistamiseen, etenemiseen, putkeen irtoamiseen ja takaa kiertoihin. Pihkan kanssa tein vain höntsä agilityä. Kai treenasi Cooperin kanssa leijeröintiä kun siinä oli ilmennyt ongelmaa viime kerran ohjatuissa treeneissä.

Eilen roudattiin aiemmin purettu lammaslaitumen verkko ja tolpat pihaan sillä olin ne myynyt yhdelle tutulle. Meille ei enää tule kesälampaita kun laitsan omistaja aikoo ottaa sen omaan käyttöön. Oli se kiva kun oli lampaita vaikka oli niissä oma hommansakin. Kai ei varmasti kaipaa aidan korjaustalkoita.

IMG_6837.jpg

Tänään olilämpöasteita ja vesisadetta joten Kai teki loppuun viikko sitten aloitetun kuusiaidan leikkuun. Se on päässyt aivan liian korkeaksi joten oli pakko vetää kunnolla korkeutta pois. Ei kovinkaan helppo homma kun telineen jalat uppoaa lumeen. Mutta nyt se on tehty. Kesällä sitten parempaa muotoilu hommaa oksasaksilla.

IMG_6801.jpg

Helmikuu on pian taputeltu, ensi viikolla Pihka täyttää 10 vuotta ja maaliskuu alkaa Rexin yksivuotissynttäreillä joten juhlia tiedossa!

IMG_6812.jpg