Ja niin lähdettiin matkan puolikuntoisina, mutta minkäs sille voi. Perille päästiin sunnuntai aamuvarhain. Matkalla Lisan ja Patrikin luo poiketttiin aamulenkillä Rosorbergs slottissa eli erään hulppean linnan mailla. Sieltä matka jatkui Lisan ja Patrikin luo. 

Pihka oli heti kovasti ihastunut Samiin joten alku oli oikein lupaava. Ja ehdimme olla paikalla vain ehkä noin tunnin kun astutus onnistui. Iltapäivällä myös Tina ja Pihkan sisko Zimra tulivat kylään. Aluperin myös Eva ja Visa olivat tulossa mutta valitettavasti Eva oli sairastunut. Käytiin mukava metsälenkki koirien kanssa ja sitten Lisan ja Patrikin agilityhallilla vähän treenaamassa. Minusta ei oikein ollut treenaajaksi kunhan tein pienet pätkät. Patrik sitten kokeili vähän Pihkan ohjausta joka oli tietysti vähän haastavaa kun yhteistä kieltä ei ollut. Mutta kyllä Pihka innokkaasti lähti Patrikin matkaan radalle.

tn_oihkajasam.JPG tn_pihkazimraaya.JPG

Majottauduimme Lisan ja Patrikin asuntoautoon jossa oli oikein mukava nukkua. Ja kun aikaisin aamulla oli liikkeelle lähdetty niin unta ei tarvinnut kauaa odottaa.  Maanantaina meillä on aika paikallisella eläinlääkäriasemalla jotta saatiin ekinokokkitabletti annettua ja merkintä passiin. Eläinlääkäri on oikein mukava saksalaismies joka oli muuttanut Ruotsiin 90-luvulla Hinta hommalle oli  vaivainen 110 SEK.  Sitten käytiin vähän kiertelemässä Uppsalaa ja ulkoilemassa luonnonsuojelualueella.  Lounaan jälkeen palattiin majapaikkaan ja otettiin pienet päikkärit. Tauti tosiaan on vienyt puhdin kokonaan. Kun Lisa ja Patrik tulivat töistä, päästettiin Sam ja Pihka jälleen yhteen ja aika pian onnistui toinen astutus.
Iltalenkin jälkeen pakattiin kamat mahdollisimman valmiiksi sillä tiistaiaamuna oli aikainen lähtö Tukholmaan.

Tukholmassa eksyiltiin jälleen kerran niissä käsittämättömissä tunneleissa mutta onneksi oli otettu pelivaraa menemiseen niin kerittiin kuitenkin hyvissä ajoin laivalle. Päivä laivalla meni syöden ja nukkuen. Kuume selvästi oli alkanut nousta kun koko ajan tuntui viluttavan. Illalla kotona kuumemittari näytti 37,8 astetta joten keskiviikkona ei ole mitään asiaa töihin.

tn_kannella.JPG tn_mokkisaaressa.JPG