Karavaani lähti tänä kesänä eka kertaa reissuun perjantaina kun suuntasimme kohti Lappeenrantaa agilityn SM-kisoihin. Tänä vuonna kuitenkin osallistuimme vain lauantain joukkuekisaan. Perjantai yö vietettiin tienvierus parkissa vanhan Mikkelin tien varressa pienen järven rannalla. Paikka oli sinänsä ihan jees mutta jotenkin vaan ei osannut nukkua kunnolla kun nuo tienvarsiparkit on aina vähän levottomuutta herättäviä. Joten lauantaina aika unenpöpperöisenä kohta seitsemän jälkeen tien päälle ja kisapaikalle. Lauantai oli todella helteinen päivä ja oli tosi hyvä että meillä on oma mökki mukana. On niin paljon huolettomampaa koirien kanssa kun ne voi jättää vaunuun johon kuitenkin saa hyvän tuuletuksen heltteelläkin. Ja itsekin oli mukava käydä siellä välillä pitkän päivän aikana huilimassa. Tuuli sopetui hyvin vaunu matkailuun ja pissat tuli aina tehtyä ulos, joten sisäsiisteys oli kunnossa. Kisapaikalla nähtiin myös Taikan omistajaa Tiinaa, jolla ei tällä kertaa ollut Taika mukana. Mutta oli kiva kuulla Taikan kuulumiset, tyttö on yhtä itsevarma ja itsenäinen kun meiltä lähtiessä :-) Ja kuulema fiksu ja nopea oppimaan, kuulostaa oikein hyvältä!

nukkuvat.JPGvaunulla.JPG

Itse kisat meni meidän osalta hyvin kun puserrettiin Pihkan kanssa vähän kökkö nolla, mutta koska tyylipisteitä ei jaeta niin nolla on aina nolla. Kun Paula teki molempien koiriensa kanssa vielä tulokset niin joukkueen kokonaissijoitus oli 25.
Oman radan jälkeen keskityimme kannustamaan JAU:ta jonka kaikki joukkueet tekivät hienoa tulosta ja niin JAU vei toisena vuonna peräkkäin vuoden agilityseuran tittelin nimiinsä! Hyvä JAU!!
Tässä meidän kisarata videolla.
 Kuten videosta näkyy niin Pihka aavistus karkaa startissa (pikkuisen oli kierrokset kaakossa Pihkuralla!), kyselee parissa kohtaa ja vielä ottaa lipat ennen puomia. Että ei todellakaan tyylipuhdas suoritus! Ensi viikonloppuna päästään tositoimiin Savonlinnassa, ihan parasta! -Koko kisaviikonlopun mun selkä oli todella kipeä, en tiedä mistä johtuu, liekö syynä ollut maanantain hierojan aika kova käsittely? Joka tapauksessa ihan hirveää oli olla missään muussa asennossa kuin tikkusuorana joko pystyssä tai vaaka-asennossa. Taivuttelua ei kestänyt selkä yhtään. Onneksi se ei estänyt radalla juoksemista :-) Nyt on jo vähän parempi mutta täytyy miettiä mitä tälle pitäis tehdä? Hellempikätinen hieroja, joogaa?

Lauantai-iltana käytiin vielä vuosipäivän kunniaksi herkuttelemassa satamassa Vanha Makasiini ravintolassa. Oli todella kiva syödä terassilla ja nauttia hyvästä ruuasta lämpimässä kesäillassa. Yöksi olimme siirtyneet Huhtiniemen camping alueelle, joka on ihan ok vaikkakin vähän rähjääntynyt. Mutta meille ihan riittävät palvelut. Kai kävi monta kertaa uimassa, oli kuulema lämmintä vettä...

Sunnuntaina emme enää menty kisapaikalle vaan lähdettiin päiväretkelle Repoveden kansallispuistoon Valkealan lähelle. Sää oli pilvinen ja sadekuuroja tuli vähän väliä. Ilma oli kyllä edelleen lämmin. Ensin käveltiin pieni lenkki koko lauman kanssa ja sitten vietiin Tuuli ja Piko päikkäreille vaunuun siksi aikaa että kierrettiin muiden kanssa pidempi lenkki järven ympäri. Reitillä oli hauska köysilossi ja riippusilta salmen yli. Aika jyrkkiä nousuja ja laskuja, joten teki oikein hyvää minun ja Pihkan kunnolle se. 

riippusilta.JPG riippusilta.jpg

repovesi1.jpg repovesi2.jpg