Nyt ehti tulla pitkä tauko edellisestä päivityksestä - oli vaan niin paljon ohjelmaa että ei ollut oikein aikaa pysähtyä tämän äärelle. Viikko sitten lauantaina Pihkan penneleitä kokoontui meille paimennuspäivään. Kokeneemmat treenasivat pellolla ja noviisit liinassa pyörössä. Ilahduttavaa oli huomata että myös pikkukakkosista Taika osoitti paimennusviettiä. Lisäksi joukossa oli pari mudia Irmeli ja Haave, molemmat Pieksun lapsenlapsia. Haave oli kovasti lampaista kiinnostunut mutta Irmeliä ei lammasjutut innostaneet. Anne-Maria oli koutsina ja antoi hyviä vinkkejä jokaiselle, myös Pihkan hakukaari ongelmaan saatiin treeni-idea. Lopuksi tietysti otettiin perhepotretti.

perhekuva19082019.jpg

Sunnuntaina käytiin kisaamassa pitkästä aikaan agilityä, oikeastaan Kai ja Cooper halusivat kisata jotta saisivat vähän tuntumaa ennen viikonlopun SM agilitykisoja. Joten samalla minäkin sitten Pihkan kanssa. Ei ois kannattanut. Kun ei treenaa niin kisaaminen on sellaista sähellystä ja tulos sen mukainen. Pihkalla oli toki kivaa. Myöskään vesisade ei mitenkään piristänyt tunnelmaa. Sielläkin oli joku kuvaamassa joten tämmöinen vauhtiotos Pihkasta.

keinu_180819.jpg

Maanantaina aloitin jälleen työharjoittelun joten nyt syksy menee sekä koulussa että työharjoittelussa. Kiva oli päästä jälleen tekemään kukkajuttuja! Muutaman kimpunkin ehdin tehdä ja jopa yhden asiakkaan odottaessa! Hui! Se vasta jännitti, mutta hengissä selvisin. Sain myös koristella sisäänkäynnin "Elsin" hortensioilla, se oli kiva homma.

elsi.jpg

Ja parin työharjoittelupäivän päälle pari päivää koulua ja sitten perjantaina olikin jo vuorossa SM agilityt Vantaalla. Ja siellä sitä oltiin talkoilemassa - jälleen kaatosateessa. Pakko oli lähteä kesken pestin pois kun olin alkkareita myöten kastunut kirjaimellisesti läpimäräksi. Lauantaina ei ollut työhukia vaan saatoin keskittyä Kain ja Cooperin sekä Tiinan ja Taikan ratojen jännittämiseen. Valitettavasti Kai unohti radan ja hyllytti. Cooper kyllä kirmasi mallikaasti. Tiina ja Taika onnistuivat tekemään hyvän nolla radan ja starttasivat myös finaaleissa. Sieltä valitettava kontaktivitonen ja loppusijoitus 11. Mikä on kyllä hieno tulos nuorelle koiralle. Sunnuntaina en mennyt jännittämään paikan päälle vaan katsoin Cooperin ja Taikan joukkueradat kotona live streamiltä. Valitettavasti jälleen Kai unhoti radan ja hyllytti, tällä kertaa myös Taikalla oli omat kuviot ja tuloksena hylky. Illalla mentiin vielä talkoo hommiin ja kotiin päästiin vasta myöhään illalla.  Että vauhdikkaasti meni tämä viikko. Kasvihuoneessa tomaateista on saatu ekat maistiaiset ja kurkuista viimeiset. Sade on pelastanut suuremmilta kasteluhommilta puutarhassa joten jotain hyvää siinä. Naapurilta saatiin korillinen kriikunoita ja iltaisin olen keitellyt niitä hilloksi. Ja toki syöty muutenkin.

luumuhillot.jpg