Se pakkanen jäi lyhytaikaiseksi ja loppuviikko on ollut epätavallisen lämmintä.  Mikä on onni sillä viime viikonloppuna ei ehditty tehdä kaikkia haravointi yms. piha hommia valmiiksi.

Perjantai-iltana käytiin katsomassa leffassa BlacKkKlansman joka yllätti positiivisesti. Leffa oli onnistuneesti hyödyntänyt huumoria ja se ei latistanut ollenkaan sinänsä vakavaa rotusorto aihetta. Taitavasti oli ilman liikaa alleviivausta tuotu esille linkki nykyiseen ilmapiiriin ja etenkin Trumpin puheisiin. Ainoastaan lopussa ollut 2017 sattuneen mielenosoitus tapahtuman uutispätkät olisi minusta voinut jättää pois. Se oli sellaista tarpeetonta raflaavaa alleviivausta, mutta ehkä tarpeellista jenkkiyleisölle. 

Lauantaina oli jälleen vuorossa jakotreenit Pihkan kanssa. Kyllä se vaan niin on, että tekemällä oppii parhaiten ja toistoilla. Nyt oli selvästi varmempaa oma toiminta lampaiden kanssa ja saatiin oikein onnistuneita jakoja. Edelleen Pihkalle tuotti tuskaa tullla oikealle puolelle, mutta parempaa oli jo sekin. Ja tällä kertaa ei tarvinnut palella, jee! Kai oli sillä aikaa saamit kasvihuoneen sivuosat kasaan ja yhdessä saatiin ne pystyyn. Myös päätyikkunat alkavat olla kohdillaan. Homma etenee...

projekti_sein%C3%A4t.jpg

 

Sunnuntaina aamupäivän ehdin haravoida ja Kai työstää projektia. Iltapäivällä vuorossa oli agilitykisat JAU:n areenalla. Heiluhännät olivat hankkineet tanskalaisen ja espanjalaisen tuomarin. Pihkan kanssa juostiin kaksi hyppyrataa, eka meni pipariksi heti alussa mutta toiselta radalta nolla! Radat olivat todella jouheita ja nopeita jossa ohjaajan juoksuvauhdista oli etua - eli ei ihan meille sopivia siis. Niinpä nopeakinttuiset ohjaajat koirineen pärjäsivat parhaiten radoilla ja vaikka meidänkin etenemä oli ihan kelpo yli 5 m/s niin se riitti 12. sijaan. Mutta hyvältä tuntui juosta Pihkan kanssa ja olen oikein tyytyväinen.