Kuten arvata saattoi, oli ensimmäiset yöt varsin vähä uniset kun pentu herätti parin tunnin välein. Nyt ollaan onneksi jo päästy suht normi rytmiin. Postiivinen yllätys on ollut se kuinka hyvin sisäsiisteys on lähtenyt rullaamaan - toki nyt kotona ollessa on ollut aikaa aina viedä pentu ulos tarpeille kun yhtään on tuntunut olevan tarve. Kevätpennut ovat vaan niin käteviä! Myös Pihkan pentuaikana ja Pikkukakkosten kanssa sisäsiisteys opetus sujui myös hyvin nopsasti.

Cooper ja Pihka ovat olleet happamia uudesta tulokkaasta - ei mikään yllätys sekään - mutta nyt alkavat jo vähintääkin sietää. Tosin Pihkan kanssa saa olla tarkkana ruuan ja lelujen kanssa, se on aika mustis niistä.

UUGK5537.jpg

Olen tehnyt vähän lyhyempiä työharjoittelupäiviä nyt että Kain työpäivä ei menisi pentua vahtiessa. Työharjoittelua onkin enää jäljellä pari viikkoa sillä viimeinen näyttö on heti Vapun jälkeen. Kotipihassa krookukset ja scillat ovat nyt parhaimmillaan ja valkovuokotkin ihan tulollaan. Olen laittanut orvokkeja sinne ja tänne, ne on aina ihania ja kestäviä. Nyt suunnittelen mitä uusia juttua istuttaisin pihaan - ainakin pallohortensiaa olisi tarkoitus laittaa.