Viikonloppu meni hujauksessa kun lauantaina käytiin ilahduttamassa vanhoja ystäviä, joilla ei enää ole omaa mudia. He halusivat tavata Rexi joten samalla oli sopiva hetki hiukan juhlistaa Virpin eläkkeelle siirtymistä. Mukana menossa oli myös Pirjon nuori sakemanni narttu Tilli. Tilli on niin mainio - pitkä pinnainen ja taitava koirankielessä. Aluksi Rex jännitti Tilliä vaikka oli sen kerran aikaisemminkin tavannut, mutta pian jo oli kunnon painit menossa. Rexillä on nyt vähän mörkö vaihe uusien koiria tuttavuuksien kanssa joten täytyy oikein aktivoitua että se näkee erirotuisia ja erilaisia koiria.

IMG_5636.jpg

t_r_paini2.jpg

Sunnuntaina veli tuli perheineen kylään, grillailtiin ja chillailtiin, oli aivan liian kuuma tehdä oikeastaan muuta. Kasvihuoneessa kaikki kasvaa sellaisella tohinalla että melkein sen kuulee. Ensimmäiset kurkut ovat ihan pian jo syöntikypsiä, nam! Myös kukkapenkit ovat nyt väriä täynnä, valitettavasti myös vuohenputkea ja nokkosia joten siinä sitä hommaa riittää kun ne kitkee pois.

Iiris.jpg

 

Viime lauantaina kävin tekemässä pari kimppua Elsissä ja sieltä tarttui mukaan tämmöinen kiva kukkakori. Portti kaipasi ehdottomasti piristystä!

orvokkiteline.jpg