Nyt pitää keskittyä torstain perenna tenttiin joten päivitys tällä kertaa hyvin lyhyesti.
Lauantaina Kai ja Cooper kävivät kisaamassa Riihimäellä, tuloksena hyppäriltä nolla ja toinen sija. Molemmat aksaradat menivät hyllyiksi erilaisista ohjausvirheistä johtuen. Mutta kaiken kaikkiaan kuulemma hyvä fiilis.
Itsellä sen sijaan varsin ristiriitaiset fiilikset kun vihdoin uskaltauduin Pihkan kanssa ensimmäisiin virallisiin toko kisoihin sunnuntaina. Ristiriitaiset sen vuoksi että homma alkoi hyvin, paikalla olo täysi 10 ja vielä seuraava kauko-ohjauskin 8,5 p mutta sen jälkeen Pihkalla alkoi keulia ja maahanmeno nollaksi ja kaikissa muissa liikkeissä liikkeet suoritettiin äänitehostein. Myös siirtymien aikana jouduin koko ajan puuttumaan haukkumiseen joten kokonaisvaikutus vain 6. Tuomari oli kyllä kiltti ja sanoi että harmittaa kun joutui rokottamaan niin paljon haukkumisesta. Mutta olihan se häiritsevää ja siten aivan aiheellista. Tulos 133 p ja III-tulos jäi harmittamaan kun eväät parempaankin olisi ollut. Jotenkin niin turhauttavaa taistella tuon Pihkan kisavireen kanssa. Nytkin olen koko viikon tehnyt paimennusta ja tokoa että saisi "löysät energiat"  pois ja vahvistetua matalassa vireessä tekemistä. No ei auttanut.

Koulussa on ollut mielenkiintoisia päiviä, tänäänkin käytiin hevosavusteiseen toimintaan tutustumassa. Muutoin työharjoittelua ja jonkin verran ehtinyt myös kotona olemaan. Ei siis mitään ihmeellistä. Tämä viikko vielä tiukkaa rutistusta kaiken kanssa mutta ensi viikolla jo koulussa kevyempää. Ja pianhan on sitten agilityn MM-kisat Turussa, joten sopiva pieni breikki näihin normi tohinoihin.

tomaatit2.jpg

Pensastomaatit alkavat kypsyä

samettikukat.jpg

Samettikukkien syysväriä