Palmusunnuntaina tänä vuonna laitettiin virpojien palkka valmiiksi kuistille kun on tämä korona. Laitoin vielä pikkunoitien äipälle tiedoksi ja sillä aikaa kun oltiin koirien kanssa lenkillä oli virpojat käyneet jättämässä virpomavitsan ja ottaneet tietty palkkansa. Käyhän se näinkin ja kiva että löytyi tapa pitää perinteistä kiinni.

Aurinkoista on ollut vaikkakin tuulista, joten pihahommia on voinut tehdä. Pihakalusteita nostettiin terdeille ja vanha terassipöytä kevät huollon. Hioin pinnan ja käsittelin puuöljyllä kahteen kertaan, nyt sen käyttöikää on taas jatkettu yhdellä kesällä. Daalian mukulat ovat olleet talven ruukuissa varastossa, ne pääsivät nyt kuistille totuttelemaan ulkoilmaan. Samoin kasvihuoneessa esikasvatetut tulppaanit ja helmilijat istutin uusin ruukkuihin ja otin kuistille. Tosin pakkasöiksi nostan sisälle. Muutoinkin vähän päivitin parvekelaatikoita pääsiäisteemalla.

IMG_4860.jpg

IMG_4857.jpg

Kai vaihtoi mun autoon kesärenkaat joten huomenna on kiva ajella työharjoitteluun. Saas nähdä miten vilkas viikko on kukkakaupassa näin pääsiäisen alla tiedossa. Ja tietysti toivon mukaan pysyn terveenä että saan opinnot tehtyä kunnialla loppuun. Tämä kotoilu on silleen tehokasta, että hommat tulee tehtyä rivakasti kun ei tarvitse hajottaa energiaa ja aikaa moneen suuntaan. Verottajalta tuli loppuviikosta verolappu ja tein tänään muutokset siihen. Eilen tuli tieto että toukokuun Berliinin reissun lennot on Finnair perunut, joten tänään tein ilmoituksen rahojen palauttamisesta. Että tälleen zuit zait zukkelaan asiat järjestykseen. Ja ikkunoitakin on tullut pestyä, varmaan en ole ikinä vielä tässä vaiheessa kevättä saanut aikaiseksi. Hyvä minä!

Kevät otti vähän takapakkia kun tuli lunta, mutta nyt aurinko saa kevääseen vauhtia. Peipot jo laulavat ja näsiät ovat meillä nyt parhaassa kukassa ja ensimmäiset leskenlehdet ja sinivuokot on nähty.

IMG_4873.jpg