Koska kävin viime viikonloppuna työharjoittelussa sain sieltä kotiin vietäväksi laatikollisen ylipäiväisiä tete narsisseja. Siis semmoisia joita ei enää voi laittaa myyntiin. Minulla sellainen joutomaa alue jota myös teteiden hautausmaaksi kutsun ja sinne päätyivät suurin osa näistäkin. Kippasin sinne kasvihuoneen kasvatuslaatikosta ison osan viimevuotista kasvuturvetta teteiden kasvualustaksi. Maa on muuten lähinnä savea, kippailen sinne myös välillä kompostin tuotoksia. Ja siihen sitten tetet. Ei näytä kovinkaan hienolta mutta aika pirteltä. Toivon mukaan viihtyvät niin hyvin että ensi keväänä sieltä pukkaa uutta tete kasvua.

IMG_4841.jpg

Lisäksi tete narsisseja laitoin kuistille ja tein päivitetyn version ovikranssista. Pajunoksien kanssa siitä tuli mielestäni oikein hieno. Keltainen väri piristää muutoin niin kovin harmaassa maisemassa.

IMG_4846.jpg

Lisäksi laitoin muutaman hyppyesteen pihalle ja olen tehnyt Pihkalle pieniä hyppyjumppa harjoituksia. Samoin kauko-ohjausta on kätevä harjoitella. Välillä on vaan niin pirun kylmä tuuli että ei kovin kauaa tarkene ulkona hengailla. Mutta Pihka tykkää ja on sitten vähän rauhallisempi sisällä. Meinaa tämä eristys käydä koirienkin psyykkeen päälle vaikka ahkerasti ulkoillaan joka päivä. Tänään oli näin kaunista Herukkapurolla.

pihka_cooper_31032020.jpg