IMG_E2679.JPG

Eipä parempaa Pääsiäiskeliä voisi olla kuin nämä! Yhtä hienot kelit oli 8-vuotta sitten kun Pääsiäinen oli huhtikuussa ja me haettiin Ruotsista pieni Pihka tyttönen. Siitä reissusta jäi mieleen -Pihkan lisäksi- että tarkeni kisata agilityä ulkona nurmikentillä T-paidassa. -Ihan ei ole meillä vielä T-paita keli. Aurinkoisia ja ennen kaikkea kuivia kelejä on kaivattukin että lumet (jota vielä meidän pihassa todellakin on) sulaisi ja pääsis pihahommiin.

Koulussa on ollut myös vilskettä ja niistä hommista on omaa juttua kukkisblogissa. Viime viikonlopun saavutuksia oli myös instagram tilin avaaminen, jonne myöskin pyrin silloin tällöin lisäämään kukkakuvia.

Pitkäperjantai alkoi paimennuksen merkeissä Pukkilassa. Eka kierros oli hirveää sähläämistä ja Pihka ei kuunnellut eikä keskittynyt. Tauon aikana otettiin uusi aloitus ja sain lopulta Pihkan työmoodiin ja homma alkoi sujua. Todella ärsyttävää että aina alku on tämmöistä kaahottamista ennen kuin oikea asenne löytyy.  Ja tästäkin huolimatta olen ilmoittanut Pihkan möllitoko kisaan! Hui! Ajattelin että ollaan tässä Astan opeissa tokoa treenattu jo pari vuotta että eiköhän ole aika jossain kohdin lähteä kokeilemaan ollaanko kisavalmiita. Että eiku tulta päin!

Muuten perjantai meni pihahommissa, kasvihuone projekti ei edennyt toivotusti kun torstaina ei Kai ehtinyt käydä ostamassa asennushiekkaa. Mutta laatat saatiin naapurilta joten päästiin suunnitelmaan miten ne asennetaan ja toivottavasti ensi viikolla saadaan hiekkakuorma pihaan. Sen sijaan kasvihuoneeseen tuleva pöytä sai vihdoinkin uuden pinnan. Isän tekemällä metallipöydän pintana on ollut monta vuotta kaikenlaisia väliaikaisratkaisuja. Meillä on pyörinyt jonkun aikaa nurkissa ystävältä saatu puulevy jolle ei oltu keksitty käyttöä, mutta sepä sopikin lähes sellaisenaan pöydän pinnaksi. Lisäksi tarvittiin muutama kaakelilaatta, joita on talon rakentamisesta varastossa monta laatikkoa. Ei tarvinnut ostaa muuta kuin pieni purkki saumauslaastia ja avot! Näin hieno siitä tuli!
pöytä.jpg

Tänään aamulla oli vielä aurinkoista mutta sitten iltapäivä oli pilvistä. Onneksi kuitenkin melko lämmintä. Aamulenkki metsässä oli kiva ja pitkästä aikaa otin kameran mukaan. Kuvasin myös pihan ensimmäisiä kukkijoita.

sinivuokko.JPGpieksunkylpy.JPG

posliinihyasintti.JPGkrookukset.JPG

Iltapäivällä käytiin tutustumassa uuteen Kuonowäki lemmikkitarvike kauppaan, joka virallisesti avaa ovet tiistaina. Liike on hyvällä paikkaa Viirintorin yhteydessä ja yrittäjänä tuttu Tanja niin taidamme siirtyä sinne asiakkaaksi. Hienoa että joillakin on rohkeutta taistella ketjuyrityksiä vastaan. Toivotan onnea ja menestystä Tanjalle ja Kuonowäelle!