Välillä elämä on sellaista arkista pakerrusta ilman ihmeempiä häppininkejä, välillä sitten mennään sinne ja tänne ja vähän tonnekin niin ettei meinaa tunnit päivässä riittää. No ihan niin sukkelaa ei ollut tämä viikonloppu mutta sunnuntainakin oli varsin puuhakas päivä ja ainakin jalat ilmoittivat saaneensa tarpeeksi.

Käytiin nääs Kirjamessuilla. Naapurilta saatiin pari sisäänpääsylippua joten eikun messuhumun sekaan. Onhan nää messut ollut monena vuotena mielessä, mutta kun lähtökohtaisesti ahdistun suurissa väkijoukoissa eikä liput ole ihan halpoja niin olen tähän mennessä skipannut ko. kekkerit. Mutta nyt siis rohkeasti sekaan vaan! Sen verran viksuja oltiin että mentiin paikalle junalla (auto jäi Huopalahteen) ja melko ajoissa su ap jolloin suurin ruuhka oli vasta edessäpäin. Ja pidettiin kiinni taktiikasta ja paineltiin suoraan antikvariaatti osastolle. Sekin oli niin iso että toista tuntia sitäkin meni kiertäessä. Ja mukaan tietysti tarttui muutama kirjakin vaikka yritin tiukkana olla itselleni. Lopulta jalat alkoi jo huutaa hoosiannaa joten siirryimme yläkerran ruoka & viini tapahtumaan lounaalle.  Tarjonta oli suppea ja kummallinen kuponki systeemi oli suoraan sanoen pöljä. Että oli aika pettymys se, vaikka ruoka sinänsä oli ihan ok.  Karjalanpiirakoita ja rönttösiä tuli sentäs ostettua kotiinviemiseksi. Todennäköisesti ei tule näihin karkeloihin toiste lähdettyä. Eiköhän nämä ole nyt nähty.  -Sieltä sitten junaan ja autolle ja vielä ystävän uuden yrityksen Maison Villa Sofian näyttelytilan avajaisiin. Hienot tilat ja hienot on nuo kotisivutkin. Toivotaan onnea ja menestystä uudella uralla!

Kotona odotti tietysti nelijalkaiset toiveikkaana ulkoiluttajaa, onneksi Kai "uhrautui" sillä minusta ei ollut enää lähtiäksi. Loppuilta tuli vietettyä tiiviisti kotoillen.


coometsa.jpg Cooper lauantaina metsässä, kännykällä kuvattu.