tn_Pihka6v.JPG

Pihkasta kuva uuden lelun kanssa

Pihka täytti tänään 6-vuotta! Aika on lentänyt siivillä siitä kun pieni vauhdikas pörrö käytiin hakemassa Ruotsista! Yleensä ei tule juuri juhlittua koirien synttäreitä paitsi perinteisesti 10-vuotis sellaisia. -Tällä kertaa päätettiin juhlia vähän isommin Pihkan synttäreitä. Otettiin vähän niin kuin varaslähtö synttäreihin kun lauantaina Tuija Koo ja muditytöt tulivat kylään. Ensin käytiin treenaamassa Kaita ja Cooperia JAU-hallillalla.  Koska Pihka ei tällä hetkellä treenaa niin sain kokeilla Tuijan Irmeli muditytteliä. Irmeli on siis Pamelan ja Pieksun pojan Aatoksen pentu, vähän reilu vuoden ikäinen hurmaava ruskea mudityttö. Kivaa oli ja saatiin jälleen hyviä neuvoja Tuijalta.

Meille tultuamme päästiin herkuttelemaan lammaspataa joka oli treenien ajan hautunut leivinuunissa. Vaikka itse sanonkin niin olipahan hyvää! Ilta kului rattoisasti höpötellessä niin kuin aina Tuijan kanssa.

Sunnuntaina oli siis varsinainen merkkipäivä ja synttärikemuihin tuli Pihkan ja Svean jälkikasvun omistajia, ynnä Svea, Charlie ja Jäbä. Pihka sai hienoja lahjoja mm. älypelin ja ihanan teddyalusen, sekä uusia pehmoleluja. Piko oli kaikista ihanista tytöistä aivan täpinässä ja Pieksu yritti olla isäntänä talossa. Pihka ei oikein seurasta perustanut vaan siirtyi kakun syönnin jälkeen yläkertaan. Toki aina singahti alakertaan kun kuuli että ruokaa oli tarjolla.. Tarjolla oli herkkuja niin ihmisille kuin koirille.

Yritettiin ottaa shelttijengistä yhteiskuva vaan eihän siitä meinannut mitään tulla. Alla Irmeli, Fiini (Fiini on myös Pieksun lapsenlapsi) sekä shelttijengi.

tn_irmeli.JPGtn_fiini_26022017.JPG

tn_pihka_vieraat.JPG