Viime viikon loppupuolella oli koulussa hulinaa kun oli Kevätpäivä häppeninkiä. Lähinnä tietty Äitienpäivä toi paljon asiakkaita mutta myös kesäkukkien ja taimimyymälän avaus. Valitettavasti yöt ovat vielä varsin kylmiä joten vielä ei voi jättää kesäkukkia ulos yöksi - paitsi tietysti orvokki kestää pakkastakin. Tätä mantraa saimme hokea joka toiselle asiakkaalle. -Mutta siis Kukkis ryhmämme oli myymälässä töissä to-la. Perjantaina oli pidempi aukioloaika joten osa oli aamu ja osa iltavuorossa. Talvipuutarhassa oli kahvila ja sieltä sai mm. muurinpohjalettuja nam! Me duunarit saimme letut talon puolesta jee! Hirveästi syyhyttää itseäkin ostaa sitä ja tätä mutta sen verran olin tiukkana että ostin vain yhden violetin rautayrtin ja pari pientä lankaköynnöstä. Erityisesti monet ostivat tänä vuonna ruukku Inkaliljaa joka on meidän omaa tuotantoa ja todella edullinen, iso ruukku vain 12,- ! Saattaa olla että lopulta inkalilja löytyy meidänkin pihasta. Myös daaliat ovat alkaneet kukkia ja petuniassa on hauskoja värejä, aivan tumma melkein musta ja sitten tämmöisiä raidallisia.

 

IMG_2813.JPGIMG_2784.JPG

IMG_2782.JPG

Teimme myös valmiita kimppuja ja asetelmia myyntiin. Se on aina kivaa hommaa. Mutta aika puhki olin launtai rupeaman jälkeen. Varsinkin kun oli takana myös fyssan ja kemian tentti, joka onneksi meni kunnialla läpi. Kolme tuntia sitäkin pakersin, joten mikään läpihuuto juttu se ei ollut. Lauantai iltana ajettiin vielä Lempäälän suuntaan yöpymään sillä sunnuntaina aamulla aikaisin alkoi Tampereella sennujen eli seniori ohjaajien SM kisat. Osallistuttiin eka kertaa näihin karkeloihin sillä vaikka ikä olisi piisannut ennenkin niin kisat on pidetty pohjoisemmassa ja ei ole viitsinyt sinne lähteä ajamaan. Samaa oli ajatellut aika moni muukin sillä kisoissa oli ennätysmäärä osallistujia. Ja olihan se kiva nähdä monia vanhoja tuttuja! Ja ihan rennolla asenteella oli suurin osa. Jari kisasi Pihkan lapsenlapsen Sammyn kanssa ja oli eka hyppäri radan jälkeen hienosti 10. Mutta valitettavasti finaaliradalla tuli hyl. Sekä Cooper että Pihka hyllyttivät myös ratansa joten voitiinkin keskittyä muiden kannustamiseen. Pieksun tytär Didi ja Maiju sijoittuivat kokonaiskilpailussa neljänneksi. Se oli hienoa se! Saman talouden Elsi ja niin ikään Pieksun tytär Skitso olivat lauantaina voittaneet junioreiden SM kisat. Mahtavaa!
Minä taidan jättää Pihkan kanssa kisaamisen toistaiseksi - pitäisi ehkä vähän ensin treenata ja keskitytään tokoon ja paimennukseen. Varsinkin kun maanantaina alkoi työharjoittelu jakso joten vapaapäiviä ei juurikan ole ennen Juhannusta.

Eka työharjoittelupäivä meni hyvin ja tosi nopeasti, hommaa oli koko ajan mutta kauppias ja muu porukka on kivaa joten uskon viihtyväni hyvin ja oppivani paljon. Ensimmäisen kimpunkin sain jo tehdä.