vappukimppu.jpg

Wappu oli ja meni töissä joten eipä siitä sen enempää. Kiirettä piti. Sen sijaan paljon tärkeämpi päivä oli tänään kalenterissa kun vihdoin päästiin agilitykisoihin. Tai siis Kai starttasi Cooperin ja Pihkan kanssa ja minä talkoilin seuralle. Oli kerrassaan kivaa ja todellakin oltiin tarkkoja korona ohjeiden kanssa eikä kukaan ämpyillyt yhtään, sillä kaikki ymmärsivät että tämä lysti voi loppua nopeasti jos ei olla skarppeja.

Sääkin suosi ihanalla auringon paisteella vaikkakin tuuli oli edelleen melkoisen vilpoinen. Mutta pääasia oli ettei satanut joten porukka pystyi hengailemaan ulkona kun halliin ei saanut tulla pyörimään. Me oltiin liikenteessä Hopialla niin myös Rex pääsi harjoittelemaan kisameinkiä. Siinä olikin juniorille ihmettelemistä. Kai ja Cooper korkkasivat lähes vuoden tauon jälkeen hienosti nolla radalla ja 3. sijalla. Myös Pihka pääsi kirmaamaan hyppyradalle ja oli aivan liekeissä. Pihka kulki tosi hyvin melko vaativalla radalla, mutta sitten kartturi sekosi ohjeissa ja aiheutti yhden kielto virheen. Pah!

P1100587.jpg

Pihahommia ei ole tarennut tehdä mutta sen verran nolotti karu sisääntulo että hommasin orvokkeja yhteen laatikkoon kuistille. Pakkasyöt tietty vähän kurittaa niitä mutta jos vaikka selviäisivät hengissä. Multakuorma on tullut pihalle ja huomenna alkaa sen levittäminen ja nurmikon kylvö. Sekin homma pitää saada alkuviikosta tehtyä sillä loppuviikoksi on taas luvattu kylmää ja räntää ja ties vaikka mitä kurjaa keliä.